ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ!

«Σιγή ασυρμάτου» επικρατεί στα ελληνόφωνα ΜΜΕ για το «αίτημα» (βασιλική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα!) του υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ, στον Έλληνα ομόλογό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έσπερ ζήτησε την συνδρομή της Ελλάδας στη συγκρότηση πολυεθνικής ναυτικής δύναμης για την επιτήρηση του Περσικού Κόλπου, με σκοπό την… «προστασία της ναυσιπλοΐας». Στην πραγματικότητα, η δήθεν «προστασία της ναυσιπλοΐας» είναι μια ξεκάθαρη επιθετική ενέργεια κατά του Ιράν, που μπορεί βεβαίως να οδηγήσει και σε πόλεμο! Άρα, οι Αμερικανοί ζητάνε τώρα από τους εν Ελλάδι υποτακτικούς τους, να βάλουνε την Ελλάδα στο στόμα του λύκου, για να εξυπηρετήσει τα αμερικανικά συμφέροντα! Όταν ακόμα και οι πιο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία και η Γαλλία, που συνήθως εξυπηρετούν τους Αμερικανούς, έχουν αρνηθεί τη συμμετοχή τους σε μια ναυτική δύναμη υπό αμερικανική ηγεσία!!!

Ιδού τι «ζήτησε» ο… φίλος μας:

 «Η Ελλάδα είναι στενός φίλος των ΗΠΑ και ένας από τους λίγους Νατοϊκούς συμμάχους που δαπανούν πάνω από το 2% του ΑΕΠ της χώρας για την άμυνα. Σήμερα ευχαρίστησα τον υπουργό Παναγιωτόπουλο για την ηγεσία του και ενθάρρυνα την Ελλάδα να συμμετάσχει στη διεθνή προσπάθεια προστασίας των κρίσιμων στενών στην περιοχή του Κόλπου.»

Να δούμε τι θα κάνει τώρα ο Κούλης! Θα στείλει τα Ελληνόπουλα στο σφαγείο, για το χατίρι των αφεντικών του;