ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»: «ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΤΣΙ»! ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ»!

Δεν φτάνει που έρχονται στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» τα «προσφυγάκια» με κάθε τρόπο, παραβιάζοντας χερσαία και θαλάσσια σύνορα, ζητάνε και τα ρέστα… 

Σε ρεπορτάζ γαλλικού καναλιού από τη Λέσβο ένας οργισμένος «μετανάστης» από άγνωστη (!) χώρα λέει:

«Είναι σαν φυλακή εδώ για εμάς. Δραπετεύσαμε από την χώρα μας για να γλιτώσουμε από την τρομοκρατία αλλά εδώ το βλέπετε και με τα δικά σας μάτια είναι σαν φυλακή. Κάθε μέρα χάνουμε τις έγκυες γυναίκες μας, τις μητέρες μας, τα παιδιά μας και δεν είναι αυτό που περιμέναμε».

Οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» ακούν; Πού είναι ο ανθρωπισμός σας βρε ξεφτίλες; Πηγαίνετε να μαζέψετε μερικά «προσφυγάκια» ο καθένας στα σπίτια σας!

Όσο για σένα ανησυχείτε αγαπητέ «μετανάστη», μην ανησυχείς… Ο Κούλης υποσχέθηκε ότι οι καταυλισμοί των μεταναστών στη Λέσβο και τα νησιά πρόκειται σύντομα να αδειάσουν, καθώς στα μέτρα της «αποσυμφόρησης» οι περισσότεροι θα μετακινηθούν στην περίφημη «ενδοχώρα» που τους χωρά όλους προκειμένου να μεταφερθούν σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, με τελικό στόχο την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία, την οποία όλοι έχουν γραμμένη, αφού το μυαλό και η σκέψη όλων είναι στους αλλοδαπούς.

Αλλά και γιατί να ασχοληθεί άλλωστε; Αυτούς ψήφισαν οι πατριώτες για να λύσουν το πρόβλημα, αφήνοντας την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής. Ας τα λουστούν τώρα!

Κ.Π.