ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: 500 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΗ!

Στην περίπτωση της κατάληψης της ακριτικής Σύμης από εκατοντάδες «προσφυγάκια» είχαμε αναφερθεί και προ δύο εβδομάδων, αλλά όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση χειροτερεύει. Σημειωτέον, ότι ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ζήσει το μικρό αυτό νησί τέτοιες καταστάσεις!

Έτσι, επιστολή στην οποία περιγράφουν την όλη κατάσταση έστειλαν οι αστυνομικοί του νησιού στον αρμόδιο υπουργό. Δείτε τι γράφουν:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, λόγω της όξυνσης του μεταναστευτικού, βρέθηκε σήμερα στο νησί της Σύμης, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος του προβλήματος και την κατάσταση που επικρατεί στο νησί. Τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στο πολύπαθο αυτό νησί, δεν μπορούν να μεταφερθούν με φωτογραφίες ή βίντεο, πόσω μάλλον με ένα έγγραφο. Παρ’ όλα αυτά εμείς θα κάνουμε μια προσπάθεια να αποτυπώσουμε την επικρατούσα κατάσταση, με την παρούσα επιστολή μας.
Στην πραγματικότητα έχει γίνει απόβαση στο μικρό ακριτικό νησί και έχει «καταληφθεί» από τους μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται παντού. Τουλάχιστον -400- αλλοδαποί βρίσκονται στη Σύμη και έχουν κατακλύσει Αστυνομικό Τμήμα και Λιμεναρχείο, με αποτέλεσμα να κατασκηνώνουν παντού και να κοιμούνται σε χαρτόκουτα. Από θέμα συνθηκών υγιεινής δεν γίνεται λόγος, καθότι όλοι αντιλαμβανόμαστε πού εξυπηρετούν τις προσωπικές τους ανάγκες, καθότι η μία τουαλέτα του Α.Τ. Σύμης σίγουρα δεν επαρκεί…».

Ωραία όλα αυτά, αλλά η ψοφοδεξιά κυβέρνηση δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια! Εφόσον το «αντίπαλον δέος» -η Χρυσή Αυγή είναι πλέον εκτός βουλής- όλα επιτρέπονται!