ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΟΧΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΟΒΡΥΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Επιθέσεις σε πυροσβέστες και καταστροφές στα πυροσβεστικά οχήματα δεν κάνουν μόνο τα «προσφυγάκια» της Μόριας. Παρόμοιες καταστάσεις κατά των πυροσβεστών έγιναν για πολλοστή φορά στον καταυλισμό των «ευπαθών» στην Καμηλόβρυση Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, την ώρα που η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και αποχώρησαν οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες δέχτηκαν ύπουλη επίθεση από τους «ευπαθείς», ενώ προκλήθηκαν φθορές στα πυροσβεστικά οχήματα!

Ο περιφερειακός διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων στη Στερεά, Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός δήλωσε σχετικά: «Κάθε φορά που πηγαίνουμε να σβήσουμε πυρκαγιά στον καταυλισμό κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των πυροσβεστών μας. Γι αυτό πάντα ζητάμε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. Για μια ακόμη φορά σήμερα οι πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να μην καεί ο καταυλισμός των Ρομά, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και να καταστρέφουν την περιουσία του δημοσίου. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.»
Ναι, συμφωνούμε απολύτως πως «κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους», αλλά αυτό το «κάτι» δε θέλει και δε μπορεί να το κάνει η Νουδούλα, που είναι σε όλα συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ!