Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ… ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Με… διαβήματα απαντά η κυβέρνηση Κούλη στις συνεχείς παραβιάσεις της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια, παρακαλώντας τους Σκοπιανούς να… μην την παραβιάζουν. Όπως κάνει άλλωστε η Ελλάδα τα τελευταία 45 χρόνια με τις παντός είδους τουρκικές προκλήσεις, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως, λοιπόν, διέρρευσε η κυβέρνηση στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της, για να κάνει… εντύπωση και να διασκεδάσει τις δυσμενείς εντυπώσεις από την συνάντηση Κούλη-Ζάεφ και την συνέχιση της προδοτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε διάβημα προς τα Σκόπια, γιατί ο «φίλος Ζόραν» επιτρέπει τη χρήση ελληνικών συμβόλων, όπως ο Ήλιος της Βεργίνας και του όρου «μακεδονικό» για μια σειρά από προϊόντα.

Εδώ ισχύει απόλυτα το «όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα ημέρες κοσκινίζει»! Η παραβίαση μιας συμφωνίας από το ένα μέρος, δίνει στο άλλο την δυνατότητα ακύρωσής της! Αυτό ακριβώς που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ ο Κούλης, γιατί έτσι έχει δεσμευτεί στα αφεντικά του, τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς!

Καταλάβατε ώρα Έλληνες πατριώτες ποιους ψηφίσατε, αφήνοντας εκτός βουλής την μόνη δύναμη αντίστασης του Ελληνισμού, δηλαδή την Χρυσή Αυγή;