«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»: «ΕΥΠΑΘΗΣ» ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ

Συμπλοκή για άλλη μια φορά στις φυλακές Αυλώνα, όπου «ευπαθής» κρατούμενος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια σωφρονιστικό υπάλληλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Το νέο συμβάν βίας και τρόμου σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο νεαρός κρατούμενος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι «ευπαθής» και έχει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων, άρχισε να φωνάζει και να ζητά από τον σωφρονιστικό υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα.

Όταν εκείνος του ζήτησε να ηρεμήσει λέγοντας ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ο νεαρός έγινε έξαλλος. Άρχισε να απειλεί και να υβρίζει τον υπάλληλο ενώ τον έφτυσε και του πέταξε ένα πλακάκι. Όταν ο σωφρονιστικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ο «ευπαθής»  όρμησε πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο υπάλληλος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πού θα πάει η κατάσταση με το θράσος και την παραβατικότητα των «ευπαθών»; Τι πρέπει να κάνουν οι αστυνομικοί, οι υπάλληλοι αλλά και οι απλοί νομοταγείς πολίτες για να προστατευτούν από δαύτους;