ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΜΟΡΙΑ: «KILL POLICE» ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ!

Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι οι Κούληδες… κρυφό καμάρι, πως από την ημέρα που ανήλθαν στην εξουσία υπάρχει εκρηκτική άνοδος της λαθρομετανάστευσης.

Ειδικά στην Λέσβο η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού μετά τα χθεσινά φοβερά επεισόδια, έγινε φανερό ότι  τα «προσφυγάκια» που εξεγέρθηκαν στη Μόρια ήθελαν τoν θάνατο των αστυνομικών  και το γεγονός αυτό δείχνει πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η κατάσταση στην χώρα με την συγκέντρωση τόσο μεγάλων αριθμών αλλόθρησκων αλλοδαπών.

«Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Είχαν πολύ επιθετική συμπεριφορά, δεν άφηναν τα πυροσβεστικά για την κατάσβεση. Όταν είδαν το πτώμα χάρη στην εμπειρία συναδέλφων και από τύχη δεν είχαμε θύματα». Για τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν χθες, κατά τα επεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας με τους δύο νεκρούς, μίλησε  ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον ΘΕΜΑ 104,6 «για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια φώναζαν «kill police»…

«Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε ο ίδιος περιγράφοντας ότι στο κέντρο υποδοχής της Μόριας βρίσκονται αυτή τη στιγμή «13.000 άνθρωποι από πάνω από 17 διαφορετικές φυλές».

Σημείωσε επίσης ότι «το πιο ανησυχητικό είναι το σημείο που βρίσκεται το κέντρο κράτησης μέσα στη Μόρια όπου βρίσκονται κρατούμενοι που είναι για επαναπροώθηση. Χθες ήταν 40 κρατούμενοι και φυλάσσονταν από 5 συναδέλφους που δέχθηκαν επίθεση από 400 άτομα. Κινδύνευσαν οι συνάδελφοι, γλίτωσαν χάρη στην εμπειρία τους καθώς δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής».

Και οι Κούληδες νομίζουν ότι με το να φεύγουν για αλλού 90 και 100 άτομα θα βελτιωθεί η κατάσταση…

Για πόσο καιρό ακόμη θα κοροϊδεύετε ασύστολα την ελληνική κοινωνία;

Κ.Π.