Ο ΖΑΕΦ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΝ… LAST YEARS «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ» ΚΟΥΛΗ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Πριν από τις εκλογές, ο… last years «Μακεδονομάχος» Κούλης Μητσοτάκης, προσπαθώντας να χρυσώσει το χάπι του «σεβασμού» της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, απειλούσε με βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Τώρα, ως πρωθυπουργός, το… ξέχασε κι αυτό! 

Συνέντευξη, λοιπόν, σχετικά με την πρόσφατη συνάντησή του με τον Κούλη έδωσε ο Ζάεφ, ο οποίος εκτός του ότι αποκάλυψε ότι με τον Κούλη «συζητήσαμε για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία είναι πολύ σημαντική και για τις δύο πλευρές…», «κάρφωσε» τον ομόλογό του ότι προσφέρθηκε να στηρίξει το αίτημα των Σκοπιανών για ένταξη στην Ε.Ε. και μάλιστα οικιοθελώς κι όχι από υποχρέωση.

Ιδού τα αποκαλυπτήρια του… last years «Μακεδονομάχου»:  

Δημοσιογράφος: Για την Ευρωπαϊκή σας πορεία μιλήσατε; Για μια απόφαση στις 18 Οκτωβρίου; Έχετε την υποστήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης;

Ζάεφ: Ναι. Κι αυτό δεν είναι μόνο μέρος κάποιας υποχρέωσης, αλλά είναι και η πρόθεση μιας φίλης χώρας να υποστηρίξει τον βόρειο γείτονα, την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι ικανοποιημένη [η ελληνική πλευρά], αφοσιωμένη να μας υποστηρίξει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Ξεφτίλες «Μακεδονομάχοι» της Νουδούλας, ου να χαθείτε!

(ΥΓ): Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες ποιους ψηφίσατε, αφήνοντας εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή, τη μόνη πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να αντισταθεί στο ξεπούλημα των πάντων;