ΜΙΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ!

Πολλοί –ακόμα και καλοπροαίρετοι πατριώτες- κακίζουν την Ρωσσία, επειδή τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει σχέσεις στοργής με την Τουρκιά του Ερντογάν Πασά. Ξεχνούν, όμως, πόσες εξαιρετικά συμφέρουσες «επιθέσεις φιλίας» είχε κάνει στο παρελθόν η Ρωσσία στην Ελλάδα και απορρίφθηκαν όλες!

Αυτές τις μέρες, η Μόσχα «κτύπησε την πόρτα» της Ελλάδος για μια ακόμα φορά! 

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής – Τεχνικής Συνεργασίας, Ντμίτρι Σουγκάγιεφ, η Μόσχα έχει ήδη κάνει τη σχετική πρόταση στην Αθήνα και αναμένει την απάντησή της:
«Πριν από μερικά χρόνια δουλέψαμε, κατόπιν αιτήματος της ελληνικής πλευράς, για την οργάνωση της κοινής παραγωγής τουφεκιών Καλάσνικοφ στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων. Έχουμε κάνει σχετικές προσφορές στην ελληνική πλευρά. Δεν έχει ληφθεί απόφαση για το θέμα αυτό. Περιμένουμε την Αθήνα να πάρει μια απόφαση».

Βέβαια, η απόφαση της Αθήνας είναι εκ των προτέρων γνωστή: ούτε σκέψη δεν υπάρχει για αποδοχή της ρωσσικής πρότασης, η οποία θα απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Αν καταδεχτούν οι αμερικανο-γερμανόδουλοι Κούληδες να δώσουν μια απάντηση…

Κι ύστερα μας φταίει ο Πούτιν που τα βρίσκει με τον Ερντογάν!