ΤΑ «ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ» (ΠΟΥ ΘΑ… ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ) ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

Την… καθιερωμένη επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν απόψε μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, από τα γκρουπούσκουλα που υποτίθεται πως θα… εξαφάνιζε ο Κούλης Μητσοτάκης.

Μετά την επίθεση, προσήχθησαν εφτά άτομα (προφανώς περαστικοί, για να φανεί ότι υπήρξε μια κάποια αντίδραση της Αστυνομίας…), τα οποία αργότερα αφέθησαν ελεύθερα.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η κύρια είδηση, καθώς οι επιθέσεις του είδους έχουν γίνει ρουτίνα.

Είδηση όμως είναι μια ανάρτηση στο indymedia (ακόμα δεν το έκλεισε ο Κούλης, πως του… ξέφυγε;), στην οποία οι –πρώην, νυν και αεί!- προστατευόμενοι παρακρατικοί ισχυρίζονται ότι εκτός από μολότοφ έριξαν και σφαίρες κατά των αστυνομικών!!!

Ιδού: «Σήμερα το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, γύρω στις 02.30, στη γειτονια των Εξαρχείων ακουγοταν ο ήχος απο 5 σφαιρες, οι οποίες ήρθαν από την οδό Χαρ. Τρικουπη ως επιθεση εναντιον του στρατιωτικού μπλόκου των ΜΑΤ. Τα αποτελέσματα της ένοπλης επίθεσης δεν είναι ακόμα σαφή, αλλά υποθέτουμε ότι κανείς μπάτσος δεν τραυματίστηκε/σκοτώθηκε.

Αυτή είναι μια προειδοποίηση…».

Βέβαια, η ΕΛΑΣ διαψεύδει, αλλά…