«ΙΣΟΜΕΡΗΣ» ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ! ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ HOTSPOTS!

Έγινε νωρίτερα σήμερα η προγραμματισμένη σύσκεψη του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ με τους 13 ψοφοδεξιούς περιφερειάρχες, με το αναμενόμενο αποτέλεσμα. 

Κατά τη σύσκεψη, ο υπουργός ζήτησε την στήριξη των περιφερειαρχών (που ήταν δεδομένη, καθώς προέρχονται από την Νουδούλα…) και τους ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα θα είναι έτοιμο νομοσχέδιο, για την «ισομερή» κατανομή των «προσφύγων» στις 13 περιφέρειες της χώρας, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα δημιουργηθούν νέα hotspots σ’ ολόκληρη τη χώρα!

Επιπροσθέτως, ο υπουργός είπε στους 13 ότι σύντομα θα ενημερώσει κάθε έναν ξεχωριστά για τα σημεία που έχει εντοπίσει το υπουργείο σε κάθε περιφέρεια ως κατάλληλα για να διαμορφωθούν σε hotspots.

Υπενθυμίζουμε – για να ξέρει ο κοσμάκης τους υπευθύνους της δυστυχίας του – ότι και οι 13 περιφερειάρχες συμφώνησαν με τις κυβερνητικές αποφάσεις.

(ΥΓ): Ν’ αφήσουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τα σάπια περί «σχεδίου Χρυσοχοΐδη», για ν’ αφήσουν τον Κούλη έξω από το «κάδρο» των ευθυνών. Ο Χρυσοχοΐδης είναι ένας απλός υπουργός και σε τέτοια σοβαρά θέματα τα σχέδια δεν είναι των υπουργών, αλλά του πρωθυπουργού. «Σχέδιο Κούλη», λοιπόν, η μετατροπή της Ελλάδας σε απέραντο hot spot!