ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ… 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ… ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ;

Είναι το πλουσιότερο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα και Ευρώπη ολόκληρη, έχει πληθώρα κερδοφόρων καπιταλιστικών επιχειρήσεων στην κατοχή του (με «μπροστινούς» αχυρανθρώπους…), είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην Ελλάδα (μετά από την Εκκλησία), αλλά εμφανίζει τον αρχηγό και τους βουλευτές του ως… λούμπεν προλετάριους! Ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για το… τιμημένο κουκουέ.

Έτσι, μετά τη δήλωση πόθεν έσχες του Κουτσούμπα, στην οποία ο αρχικουκουές δήλωσε εισόδημα 72.712 ευρώ και η σύζυγός του 18.449 ευρώ για το 2017, καταθέσεις 8.487,38 ευρώ και 9.923 ευρώ αντιστοίχως, καθώς και δύο ακίνητα στη Βοιωτία, το… τιμημένο εξέδωσε μια καταγέλαστη ανακοίνωση στην οποία προσπαθεί να μας πείσει ότι ο αρχικουκουές και οι βουλευτές του ΚΚΕ τη βγάζουν με… 800 ευρώ το μήνα, γιατί καταθέτουν τα υπόλοιπα στο κόμμα:

«Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, όπως και όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ, αμείβεται με την αποζημίωση των στελεχών του Κόμματος, ύψους 800 ευρώ το μήνα. Κατά συνέπεια το σύνολο της βουλευτικής του αποζημίωσης κατατίθεται στο ταμείο της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με το καταστατικό του ΚΚΕ».

(ΥΓ) 1: Αν έχουν την ευγενή καλοσύνη τα συντρόφια του ΚΚΕ, που τα λένε… σταράτα, ας μας διευκρινίσουν για πόσα φορολογείται ο… τίμιος πλην πτωχός γραμματέας. Γι’ αυτά που γράφει στο πόθεν έσχες του ή για τα… 800 το μήνα που του δίνει το κόμμα; Και θα βοηθούσε πολύ και μια φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της Εφορίας. Ομοίως και για τους… προλετάριους κομμουνιστές βουλευτές. Εδώ σε θέλω… κάβουρα! 

(ΥΓ) 2: Το χρυσό Rolex, με τις αποταμιεύσεις από τα… 800 ευρώ το μήνα το αγόρασε συντρόφια;