ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ Ο… ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ!

Η ιστορική φράση του Γεωργίου Παπανδρέου προς τους βουλευτές της Ενώσεως Κέντρου («εγίναμεν η χλεύη των ηττημένων»), ταιριάζει γάντι με το ρεζίλεμα του… φιρφιρίκου του Χάρβαρντ Κούλη από τους ηττημένους του ΣΥΡΙΖΑ, που του θυμίζουν τις κωλοτούμπες που έκανε και απαιτούν να τους ζητήσει και συγνώμη!

Σας μεταφέρουμε σχετικό άρθρο της «Αυγής», με τον χλευαστικό τίτλο «Κωλοτούμπες»:

«Ήταν στην αρχή η κωλοτούμπα με το προσφυγικό. Ξέρετε, τους πρόσφυγες δεν τους φέρνει τελικά η κυρία Τασία να λιάζονται, τους πρόσφυγες τους δημιουργούν ο πόλεμος και οι γεωπολιτικές συνθήκες. Α, και τα σύνορα στη θάλασσα είναι δύσκολο τελικά να τα φυλάξεις – εκείνο που είχε πει δηλαδή ο Τσίπρας και η Ν.Δ. του είχε επιτεθεί ότι παραιτείται από τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας.

Ύστερα ήταν η κωλοτούμπα με τις Πρέσπες. Εντάξει, τελικά η συμφωνία δεν είναι κακή, ούτε προδοτική, ούτε είναι ο καρπός της συνδιαλλαγής για τις συντάξεις. Αντιθέτως, αν την εφαρμόσουμε σωστά, μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και για τις δύο χώρες.

Μετά ήταν η κωλοτούμπα για τα πλεονάσματα. Όχι, τελικά ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θα διαπραγματευτεί τη μείωση των πλεονασμάτων, ούτε θα πετύχει την διαγραφή τους με μια μονοκοντυλιά. Θα παραμείνουν τα πλεονάσματα ως έχουν για δύο χρόνια και μετά βλέπουμε. Κι αν τα πλεονάσματα αυτά ήταν «ματωμένα» και υπερβολικά και αχρείαστα, δεν πειράζει, τα αντέχει η οικονομία. Ρεαλιστικά φαίνονται τελικά.

Χθες ήρθε και η κωλοτούμπα για το Μάτι. Όχι, δεν έφταιγε ο κρατικός μηχανισμός. Άλλωστε, τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής τον έκανε τώρα η Ν.Δ. γ.γ. Πολιτικής Προστασίας και τον τότε αρχηγό της αστυνομίας, γ.γ. Δημόσιας Τάξης. Εντάξει παιδιά, έπαιξε ρόλο και η κλιματική αλλαγή, ήταν πρωτοφανής η ταχύτητα των ανέμων και οι συνθήκες που επικρατούσαν κι αν πετροβολήσανε όσους το ισχυρίστηκαν τότε, τι να κάνουμε, χρειαζόταν λίγο μίσος για να κερδίσουν τις εκλογές.

Αυτά. Και ούτε μισή συγγνώμη για τον κανιβαλισμό. Έτσι, για το φιλότιμο».

Αυτή είναι η έσχατη ξεφτίλα των Κούληδων!