ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ’ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT!

Σε απέραντο hot spot μετατρέπουν την Ελλάδα οι… last years λαθρομεταναστευτοφάγοι της Νουδούλας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν ευρύτατα, πως έχουν κάνει σχετική μυστική συμφωνία με τους παγκόσμιους αφέντες (Τραμπ, Μέρκελ, Σόρος και CIA…), με ανταλλάγματα μια πιο «χαλαρή» οικονομική πολιτική στο εσωτερικό της χώρας. Κατά τα πρότυπα του Τσίπρα, που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών παίρνοντας ως αντάλλαγμα την μη μείωση των συντάξεων από 1/1/2019, τους χιλιάδες διορισμούς ημετέρων και τα επιδόματα προς εξαγορά ψήφων!

Έτσι, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ανακοίνωσε την δημιουργία περίπου 2.000 νέων θέσεων για «προσφυγάκια» στην ενδοχώρα, οι οποίες θα προκύψουν από την επαναλειτουργία του hot spot  στο Βαγιοχώρι του δήμου Βόλβης κι από τις επεκτάσεις των ήδη λειτουργούντων hotspots σε Καβάλα, Σέρρες και Βέροια, με την τοποθέτηση κοντέινερ.

Αυτά θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο η είδηση είναι ότι σε δεύτερη φάση θα δημιουργηθούν hotspots σ’ ολόκληρη τη χώρα! Ιδού η σχετική «διαρροή» προς την «εφημερίδα της κυβερνήσεως», το protothema.gr: 

«Στην κατεύθυνση της δημιουργίας περισσότερων θέσεων φιλοξενίας στην ενδοχώρα, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης των νησιών και με στόχο να υπάρξει ευρύτερος συντονισμός για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, οργανώνεται αύριο σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητηθεί από τους περιφερειάρχες να υποδείξουν περιοχές για τη δημιουργία νέων κέντρων φιλοξενίας, ώστε να υπάρξει κατανομή των καμπς σε όλη τη χώρα».

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες, που στις εκλογές προτιμήσατε την Νουδούλα από την Χρυσή Αυγή, για «να πάψει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι», τι εθνικό έγκλημα διαπράξατε;