ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! FAKE NEWS ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα υπέγραφε την Συμφωνία των Πρεσπών. Πρόσθεσε ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ό,τι μπορούσε για να μην κυρωθεί».

Αυτό είναι το κουτόχορτο που πουλάνε τα δημοσιογραφικά όργανα των μακεδονομάχων του κ… στους ψηφοφόρους, για να χρυσώσουν το χάπι της συνάντησης του… εθνικόφρονος αρχηγού τους με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας – έχετε αντίρρηση επ’ αυτού, λαμόγια;

Ωστόσο, από το βίντεο που προβλήθηκε δεν προκύπτει πουθενά ότι ειπώθηκαν έστω αυτά από τον Κούλη, οπότε προφανώς πρόκειται για fake news! Αντιθέτως, βλέπουμε αγκαλίτσες, φιλάκια, πλατιά χαμόγελα και φιλοφρονήσεις! Ειδικά ο Δένδιας δεν κρατιόταν!

(ΥΓ): Αλήθεια, η διπλωματική σύμβουλος του Κούλη, η οποία ασπάστηκε κιόλας τον Ζάεφ κι απ’ την μετάφραση προκύπτει ότι τον γνωρίζει προ πολλού, από πού τον ξέρει; Μήπως κάνανε μαζί… φαντάροι; Ή μήπως εκπαιδεύτηκαν στο ίδιο «σχολείο» της CIA;