ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΛΛΟΝ «ΕΥΠΑΘΗ» ΜΕ ΚΑΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

Απίστευτη αιματηρή συμπλοκή για τα… καυσόξυλα συνέβη μεταξύ αλλοδαπών «ευπαθών» στην Πελασγία χθες το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας 41 ετών.

Το θύμα είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με δύο ομοεθνείς του, που είναι δίδυμοι και τελικά το επεισόδιο εξελίχθηκε σε άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του θύματος που ήταν μπροστά στη συμπλοκή, αρχικά τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, ενώ κάποια στιγμή όπως είπε τον χτύπησαν και με έναν κασμά στο κεφάλι.

Το όλο σκηνικό μάλιστα έγινε έξω από τη σκηνή στον καταυλισμό όπου διαμένει η πολυμελής οικογένεια του θύματος. Όλοι τους διαμένουν προσωρινά στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, αναζητώντας δουλειά στα ελαιοπερίβολα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας το οποίο ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρεται να υποστήριξαν ότι το θύμα, τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν απλά να του ζητήσουν το λόγο με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή, χωρίς όμως να έχουν πρόσθεση να σκοτώσουν τον 41χρονο.

Στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός και οι Αρχές εύλογα φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

«Αλληλέγγυοι» ρουφιάνοι, να τους χαίρεστε!

Κ.Π.