ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ «ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΕΙ» ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;

Συνεχής ροή ειδήσεων υπάρχει στα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ, τίποτα δεν τους ξεφεύγει, αλλά υπάρχουν και κάποιες ειδήσεις που κάνουν πως δεν τις βλέπουν!

Η είδηση που μας έκρυψαν, λοιπόν, είναι ότι προ ολίγων ημερών η βουλή της γειτονικής Βουλγαρίας ψήφισε νόμο με ευρεία πλειοψηφία (156 υπέρ στους 240), να αναπτυχθούν στα σύνορα με την Τουρκία 11.000 στρατιώτες, για να συνδράμουν τους χίλιους αστυνομικούς που ήδη βρίσκονται εκεί, για να αποτρέψουν την είσοδο λαθρομεταναστών.  

Σημειωτέον, ότι τα χερσαία σύνορα της Βουλγαρίας με την Τουρκία –στα οποία δεν υπάρχει φυσικό εμπόδιο, όπως είναι ο Έβρος στα ελληνο-τουρκικά- έχουν μήκους 260 χιλιομέτρων, στα οποία υπάρχει φράκτης μήκους 30 χιλιομέτρων, που καλύπτει τα θεωρούμενα ως πιο «επικίνδυνα» σημεία. Επιπροσθέτως, θυμίζουμε ότι η Βουλγαρία έχει και θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία.

Αφελές ερώτημα: ούτως εχόντων των πραγμάτων, γιατί άραγε δεν εισβάλλουν «προσφυγάκια» στην Βουλγαρία; Διότι προφανώς, η βουλγαρική κυβέρνηση δεν τους θέλει και κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην τους έχει. Την ίδια ώρα οι Κούληδες, δηλώνουν πως δεν είναι δυνατόν να «στεγανοποιηθούν» τα σύνορα, χωρίς όμως να εξηγούν πως τα «στεγανοποίησε» η Βουλγαρία αλλά και η Ιταλία του Σαλβίνι, η Ουγγαρία του Όρμπαν και μια σειρά από χώρες που έχουν ηγέτες πατριώτες και όχι… Κούληδες!