ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ ΟΠΟΥ ΛΗΜΕΡΙΑΖΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ… ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΜΝΗΜΕΙΟ! 

Μετά την… άμεση εξυπηρέτηση της κυβέρνησης των ψοφοδεξιών Κούληδων προς το ΚΚΕ, στο αίτημα για την κατασκευή κομμουνιστικών μνημείων στην Γυάρο και στην Μακρόνησο, με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, άνοιξε η όρεξη των σπάγκων του Περισσού και ζητάνε κι άλλες… εξυπηρετήσεις!

Έτσι, ερώτηση προς την ψοφοδεξιά υπουργό Πολιτισμού, υπέβαλλαν βουλευτές του… τιμημένου, για να σταματήσει να λειτουργεί ως τουριστικό κατάλυμα το σπίτι όπου λημέριαζε ο Κλάρας (Βελουχιώτης) όταν ήταν εξόριστος στη Γαύδο και να μετατραπεί σε… «ιστορικό διατηρητέο μνημείο που χρειάζεται ειδική κρατική προστασία»!

Με λίγα λόγια, επειδή το κτίριο ανήκει σε ιδιώτη, η κουκουεδία απαιτεί από τους παλιοπαλιάτσους της ψοφοδεξιάς ν’ αγοράσει το κράτος το συγκεκριμένο κτίριο –με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων βεβαίως!- και να το μετατρέψει σε… μνημείο, για να μαζώνεται μια φορά το χρόνο η κομμούνα και να κάνει τελετές!

Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του θέματος, αν και προκαταβολικά είμαστε σιγουρότατοι ότι ο Κούλης θα κάνει στα κομμούνια κι αυτή τη χάρη! 

(ΥΓ): Ερώτηση: Αφού «καίγονται» τόσο οι κουκουέδες για την… «βεβήλωση» του κτιρίου, που λειτουργεί ως τουριστικό κατάλυμα, γιατί δεν το αγοράζουν οι ίδιοι και μετά να το κάνουν ότι θέλουν;

Απάντηση: κορόιδα είναι να χαλάσουνε φράγκα οι σπαγκοραμμένοι, αφού η δουλειά τους θα γίνει από το ψευδοκράτος, με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων;