Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  Ή ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ! 

Την άποψη, ότι οι τέσσερις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν ότι ο Κούλης… σαρώνει σε δημοτικότητα, ότι ο λαός είναι… ενθουσιασμένος με τη νέα κυβέρνηση και πολύ… αισιόδοξος για το μέλλον, κι ότι η Χρυσή Αυγή… ανελήφθη εις τους ουρανούς, είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ από τους Κούληδες ή ολιγάρχες φίλους τους (που μπορεί να είναι και κουμπάροι τους…), εκφράζει με άρθρο του ο πολύπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας! Επιπροσθέτως, ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για «δύσκολο χειμώνα» που έρχεται για την κυβέρνηση. Πάρτε μια γεύση:    

«Την ίδια ώρα, εδώ στην Αθήνα η μία δημοσκόπηση διαδέχεται την άλλη, λες και πάμε σε δύο ή τρεις εβδομάδες σε εκλογές. Σίγουρα υπάρχει ένα σύστημα που θέλει να μας δείχνει ότι ο κος Μητσοτάκης 80 ημέρες μετά τις εκλογές εξακολουθεί να έχει μεγάλη διαφορά από τον αντίπαλό του… Προσωπικά πιστεύω ότι 4 δημοσκοπήσεις από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου είναι πληρωμένες από την κυβέρνηση ή από φίλους της κυβέρνησης. Πιστεύω ότι κακό κάνουν στον κο Μητσοτάκη και στα ταμεία του κράτους ή των φίλων του, γιατί προκαλούν χαμόγελα, ενώ έρχεται σιγά σιγά ο χειμώνας και τα δύσκολα».

Τα σχόλια δικά σας!