ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! 

Ένα ακόμα δείγμα του έσχατου γραικυλισμού των Κούληδων, έδωσε στη βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Βαρβιτσιώτης (αυτός που μετεκλογικά είχε δηλώσει ενώπιον του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, πως «τα προβλήματα της Ελλάδος με το γειτονικό κράτος λύθηκαν οριστικά με την Συμφωνία των Πρεσπών»…), απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση.

Κι όπως είπε, οι Σκοπιανοί παραβιάζουν καθημερινά την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά οι Κούληδες δεν θα την ακυρώσουν, γιατί αυτό… δε γίνεται! Ιδού: 

«Τώρα που προσπαθούμε να εφαρμοστεί η συμφωνία και διαπιστώνουμε καθημερινά ότι η γειτονική χώρα παραβιάζει την Συμφωνία. Σας ενημερώνω για σημερινό περιστατικό όπου ο επιτετραμμένος των Σκοπίων στο Τόκιο σε αρθρογραφία του περιγράφει το κράτος ως «Μακεδονία. Όλα αυτά σε καθημερινή βάση προσπαθούμε να τα αναδεικνύουμε και να τα αντιμετωπίζουμε. Μόνο την τελευταία εβδομάδα δυο φορές έγιναν διαβήματα με παραδείγματα παραβίασης της Συμφωνίας και στον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας και στον υπουργό Εξωτερικών… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προειδοποιήσει πως αν κυρωθεί η Συμφωνία δεν θα μπορεί να ακυρωθεί».

Και βέβαια, οι συνεχείς παραβιάσεις της Συμφωνίας από το ένα μέρος είναι και παραείναι επαρκής λόγος ακύρωσής της από το άλλο μέρος, αλλά ασφαλώς και δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο από τα τσιράκια των Αμερικανών, Γερμανών και λοιπών νεοταξιτών που κυβερνούν την Ελλάδα μας!

Το κακό όμως είναι ότι κάποιοι άλλοι το περίμεναν και τους ψήφισαν!