ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, «ΣΩΤΗΡΙΟΝ» ΕΤΟΣ 1974: Η ΝΔ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Ήταν μια μέρα σαν τη σημερινή του 1974, που η δοτή κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» (οι  πρώτες εκλογές έγιναν τον Νοέμβριο) του αποκαλούμενου «Εθνάρχη» Καραμανλή ανακοίνωσε επισήμως την υπογραφή νομοθετικού διατάγματος, με το οποίο νομιμοποιούσε το ΚΚΕ, που είχε τεθεί εκτός νόμου στα τέλη του 1947, λόγω της κομμουνιστικής ανταρσίας κατά της ακεραιότητας της χώρας!

Ταυτοχρόνως, καταργούσε τον αναγκαστικό νόμο 509, «περί μέτρων ασφαλείας του Κράτους, του πολιτεύματος, του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών», ο οποίος προέβλεπε βαριές ποινές σε όσους επιδιώκουν «την απόσπασιν μέρους εκ του όλου της Επικρατείας», εννοώντας βεβαίως την απόσπαση της Μακεδονίας και της Θράκης μας από τον εθνικό κορμό!

Με την απόφαση αυτή άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου και τέθηκαν οι βάσεις για την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία, με την παράδοση της Παιδείας, της Ιστορίας, των Γραμμάτων και των Τεχνών, κ.λπ. στους μαρξιστές.

Μια ιδεολογική κυριαρχία που μπόρεσε να αμφισβητήσει εμπράκτως αρκετά χρόνια αργότερα η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς η ψοφοδεξιά ΝΔ επενέβη καίρια δύο φορές και την έσωσε. Τη μία φορά το 2013, υπό τον Σαμαρά, με τις διώξεις και τις φυλακίσεις και τη δεύτερη το 2019, υπό τον γιό αυτού που ανέβασε στην εξουσία τους κομμουνιστές το 1989 –όταν κατέρρεε παντού ο κομμουνισμός- Κούλη Μητσοτάκη, με το σχέδιο εξόντωσης της Χρυσής Αυγής!

Έχουν άδικο, λοιπόν, οι κομμουνιστές, που ευγνωμονούν την ΝΔ;