ΑΛΗΘΕΙΑ, ΦΤΑΙΕΙ Ο… ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ;

Ενώ με την πολύτιμη στήριξη των ΜΜΕ έχει καλλιεργηθεί ένα τεχνητό κλίμα ευφορίας στην κοινή γνώμη υπέρ της κυβέρνησης Κούλη, το μεγάλο του αγκάθι είναι η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα, που άρχισε από τότε που έγινε πρωθυπουργός.

Για την αντιμετώπιση της δυσαρέσκειας του κόσμου –η οποία εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε κατακραυγή!- έχουν επιστρατευτεί τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης –και προπάντων τα εμφανιζόμενα ως «ακροδεξιά»- τα οποία ρίχνουν την ευθύνη στον… Ερντογάν, που «έτσι πιέζει την Ευρώπη για να πάρει περισσότερα λεφτά» και αφήνουν στο απυρόβλητο τους Κούληδες!

Παλιό το κόλπο της μετακύλισης των ευθυνών, αλλά δεν πιάνει! Ο Ερντογάν κάνει τη δουλειά του και η κυβέρνηση της Ελλάδος πρέπει να κάνει τη δική της, αποτρέποντας τους λαθρομετανάστες! Το κατάφερε ο Σαλβίνι, πρωθυπουργός μιας χώρας με εκτεταμένα θαλάσσια σύνορα, σαν της Ελλάδος, που μέσα σ’ έναν χρόνο μείωσε την λαθρομετανάστευση κατά 90%, ενώ οι ΜΚΟ του έστελναν αβέρτα καραβιές με «προσφυγάκια» για να τον αναγκάσουν να υποκύψει και όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τον αποδοκίμαζαν! Και μάλιστα, τα κατάφερε αναιμάκτως, χωρίς να βουλιάζει βάρκες και τέτοια.

Αφήστε, λοιπόν, το παραμύθι με τους άλλους που φταίνε! Ο Σαλβίνι έχει δείξει το δρόμο κι όποιος έχει τα κότσια τον ακολουθεί! Αλλά, σιγά να μην τον ακολουθήσει ο Κούλης! 

(ΥΓ): Άλλωστε, αν ακολουθούσε τέτοιους δρόμους, δεν θα τον έλεγαν Κούλη!