ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΖΑΕΦ, ΡΑΜΑ, ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο… ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΚΟΥΛΗΣ 

Ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα το πλήρες πρόγραμμα του Κούλη Μητσοτάκη, για το επικείμενο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για την Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα.

Εκτός από τις συναντήσεις του με τον αφέντη Τραμπ (24/9) και τον Ερντογάν Πασά (25/9), που ήταν γνωστές εδώ και καιρό, η επίσημη ανακοίνωση συμπεριλαμβάνει και συναντήσεις με τους Ζάεφ (24/9) και Ράμα (23/9), για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει εξ’ αρχής, όταν οι διαδικτυακές παλιολινάτσες της επί χρήμασι «εθνικοφροσύνης» επιχειρούσαν να τις αποκρύψουν, για να μην… τσαντιστούν οι «εθνικόφρονες».

Το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως πως θα προσφωνήσει ο… last year «Μακεδονομάχος» Κούλης τον Ζάεφ και πως θα ονοματίσει το κράτος που εκπροσωπεί ο Ζάεφ στην επίσημη ανακοίνωσή του το πρωθυπουργικό γραφείο. Πάντως, συστήνουμε από τώρα στους επί χρήμασι, να κλείσουν εκείνη την ημέρα τις σελίδες τους, επικαλούμενες… τεχνικά προβλήματα, γιατί θα πέσει πολύ… μπινελίκι απ’ αυτούς που εξαπάτησαν!

Από κει και πέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κούλης θα συναντηθεί στις 26/9 με «εκπροσώπους εβραϊκών οργανώσεων» – το πανίσχυρο σιωνιστικό λόμπι

Τέλος, συναντήσεις θα υπάρξουν και με τους διεθνείς τοκογλύφους, της Goldman Sachs και του

Bloomberg -«παρουσία επενδυτών», σύμφωνα με την ανακοίνωση- δηλαδή κορακιών που σκοπεύουν να αρπάξουν ότι έχει αξία σε τούτη τη χώρα, «μπιρ παρά»!

«Εθνικόφρονες», οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ δυσάρεστες, οπότε μην ξεχάσετε να πάρετε τα… χάπια σας!