Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ» ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ Η «ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ»

Καθημερινά, η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται με πανηγυρικά δημοσιεύματα του τύπου: 

«Ο Λάτσης το πήρε πάνω του για το Ελληνικό – Δείγμα αποφασιστικότητας και ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα», «Αντίστροφη μέτρηση για τις μπουλντόζες στο Ελληνικό –
Η κίνηση του Ομίλου Λάτση που αλλάζει τα δεδομένα», «Οραματικό έργο το Ελληνικό», κ.τ.λ. και με δηλώσεις αρμοδίων και αναρμοδίων υπουργών, ότι η «επένδυση» στο Ελληνικό, είναι «η εμβληματικότερη όλων των επενδύσεων» κι ότι «ξεκόλλησε».

Η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για… αέρα κοπανιστό!

Βλέπετε, η «κολοσσιαία επένδυση» θα γίνει με δάνεια – μαμούθ από τις τράπεζες, δάνεια τα οποία έχει ζητήσει η κοινοπραξία, για να μη βάζουν οι «επενδυτές» το χέρι τους στην τσέπη και να πληρώνουν με τα… δανεικά – που σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως είναι και… αγύριστα! 

Θυμίζουμε, πως οι… εθνικοί ευεργέτες απόκτησαν αυτό το «φιλέτο» κοψοχρονιά, με μόλις 92 ευρώ το τ.μ. και θα το εκμεταλλεύονται για 99 χρόνια, χωρίς καμμιά προσωπική τους επιβάρυνση!!! 

Αυτά τα ολίγα, για να μην μας δουλεύουν οι εμφανιζόμενοι ως… εθνικοί ευεργέτες, οι πολιτικοί τους προστάτες (Κούληδες, Μπουμπούκοι και ΣΙΑ) και τα δημοσιογραφικά τσιράκια τους!

(ΥΓ): Αλήθεια, τι σχέση με την «κολοσσιαία επένδυση» του Ελληνικού, έχει η αναστολή του ΦΠΑ στις οικοδομές, που αποφάσισε πρόσφατα η κυβέρνηση Κούλη;