ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι γνωστοί (δεν είναι καθόλου άγνωστοι) παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έδρασαν για μία ακόμη φορά υπό την πλήρη ανοχή του κράτους.

Ο στόχος αυτή τη φορά ήταν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες το βράδυ 25 περίπου άτομα πέταξαν πέτρες προς τα παράθυρα των γραφείων και έγραψαν σύνθημα με σπρέι στην είσοδο. Όταν έφτασε η αστυνομία τα άτομα είχαν φυσικά αποχωρήσει.

Όλα αυτά με αφορμή την συμπλήρωση έξι χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ βεβαίως είχαν προηγηθεί και πορείες μνήμης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου τα «συντρόφια» εξάντλησαν όλο το «αντιφασιστικό» τους μένος πετώντας πέτρες, φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ κ.τ.λ. προς τις αστυνομικές δυνάμεις και προς τα καταστήματα της περιοχής και σπάζοντας ουκ ολίγες βιτρίνες στη μνήμη του «συγχωρεμένου»…

Εννοείται πως οι άνανδρες επιθέσεις σε τοίχους και κλειστές πόρτες δεν λυγίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, η οποία συνεχίζει αποφασιστικά και δυναμικά τους Εθνικούς Αγώνες εναντίον όλων και κυρίως ενάντια στα τσιράκια του Σόρος.