ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΟΤΑΝ ΚΗΡΥΣΣΑΝ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ;

Μεγάλο ζόρι τραβάνε οι κάτοικοι του Χαλκειούς της Χίου (όπου βρίσκεται το hot spot) με τα εκατοντάδες «προσφυγάκια» που καταφτάνουν καθημερινά και αφού δε βρίσκουν χώρο να μείνουν μέσα στο hot spot καταπατούν τις γύρω περιουσίες.   

Έτσι, οι κάτοικοι κατέφυγαν στην… Αστυνομία, όπου και επέδωσαν έγγραφο προς τον ταξίαρχο του νησιού, με απειλές πως «επιφυλάσσονται κάθε έννομου συμφέροντός τους, αν συνεχίζουν να καταπατώνται ιδιωτικές περιουσίες» και απαιτήσεις για «άμεση απομάκρυνση των σκηνών από τις ιδιωτικές εκτάσεις».

Φυσικά, ο ταξίαρχος παίρνει εντολές από την Αθήνα, οι εντολές από την Αθήνα είναι γνωστές, άρα το έγγραφο των κατοίκων μάλλον θα κατέληξε στον… κάλαθο των σκουπιδιών του.

Θυμίζουμε, ότι πρόπερσι, όταν επεκτεινόταν το hot spot και οι κάτοικοι του Χαλκειούς, εμπόδιζαν με φορτηγά επί του δρόμου την τοποθέτηση κοντέινερ, μόλις πληροφορήθηκαν ότι θα επισκεφτούν το νησί βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τους κήρυξαν… ανεπιθύμητους, διέκοψαν τις «κινητοποιήσεις» τους για 24 ώρες και αποφάσισαν να μην έχουν καμία απολύτως επαφή με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, σε περίπτωση που αυτοί θα κινούντο στην περιοχή! Τόσο… αντιφασίστες!

Στις δε εκλογές, ψήφισαν μαζικά Μηταράκη, για να… διώξει τους λαθρομετανάστες! Αν τολμάνε, ας πάνε τώρα που τους κορόιδεψε –και πολύ καλά τους έκανε!- στο γραφείο του εκλεκτού τους να παραπονεθούν!

(ΥΓ): Ρητό της… νεοελληνικής πραγματικότητας: «ότι ψηφίζεις, παίρνεις»! Κι «όπως στρώνεις, κοιμάσαι», θα προσθέταμε!