ΣΕ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΤΟ 75% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ!

Μεγάλο το… κατόρθωμα του Κούλη Μητσοτάκη! Μέσα σε 2 ½ μήνες που κυβερνά την Ελλάδα, την μετέτρεψε σε πόλο έλξης των λαθρομεταναστών!

Έτσι, αύξηση της τάξης του 9% κατέγραψε ο αριθμός των αφίξεων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη τον μήνα Αύγουστο, σε σχέση με τον Ιούλιο, «λόγω των αυξημένων αφίξεων στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου», όπως ανακοίνωσε η Frontex.
Πιο αναλυτικά, από τα 12.900 «προσφυγάκια» που εισέβαλαν σε ευρωπαϊκό έδαφος τον Αύγουστο, οι 9.300 έφτασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (περίπου 3 στους 4, ή ποσοστό 75%) και οι υπόλοιποι σ’ όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης! Διόλου τυχαία βεβαίως! Προφανώς η ελληνική πρωτιά οφείλεται σε δύο παράγοντες: αφενός μεν η εισβολή στην Ελλάδα είναι πιο εύκολη, γιατί τα σύνορά της είναι «ανοιχτά» (τρύπια) και αφετέρου δε η κυβέρνησή της είναι πιο «φιλική» για τα «προσφυγάκια», σε σχέση με τις κυβερνήσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών! 
Κούλη, γερά! Οι Σόρος του πλανήτη σε λατρεύουν και θα σε ευγνωμονούν αιώνια!