ΚΟΥΛΗ, ΙΔΟΥ Η «ΡΟΔΟΣ»! ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Συνέντευξη στο liberal.gr έδωσε η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου (που χρυσαυγίτισσα δεν είναι) και ζήτησε την κατάργηση της σχολικής αργίας της 17ης Νοεμβρίου και την εκκαθάριση της μαφίας των Εξαρχείων, που λειτουργεί με τον ιδεολογικό μανδύα του αριστερισμού.

Ιδού τι είπε:

«Τα αναλφάβητα μπαχαλάκια δεν έχουν βεβαίως ιδέα τι είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο και, όπως όλοι ξέρουμε, στις επετείους του Πολυτεχνείου στη δεκαετία του 1990, μπούκαραν στη Σχολή Καλών Τεχνών και έκαψαν έργα τέχνης. Απ’ όσο ξέρω, ουδείς τιμωρήθηκε.

Ίσως βοηθήσει η κατάργηση της αργίας στις 17 Νοεμβρίου: Η αργία είναι περιττή, η γνώση είναι απαραίτητη – από επισκέψεις σε σχολεία συμπέρανα ότι πολλά παιδιά μπερδεύουν τη 17η Νοεμβρίου 1973 με τον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η αποτυχία της πασοκικής παιδείας είχε και έχει βαθιά επίδραση στη ζωή των πόλεων· το ξέρω, δεν είναι ορατό αν δεν το σκεφτεί κανείς. Το μάτι του νόμου πρέπει να φτάσει στα στέκια των αναρχοπατέρων, των επιλεγόμενων αλληλέγγυων και των μικρο- και μεγαλο-εγκληματιών που βρίσκουν καταφύγιο στα Εξάρχεια. Σε καφενέδες, καταλήψεις και σε αλλόκοτα μαγαζάκια που δεν πουλάνε τίποτα συγκεκριμένο. Το πρόβλημα είναι ότι, καθώς οι πόλεις αποτελούν ζωντανούς οργανισμούς, αντιδρούν όπως το ζωντανό σώμα: η αρρώστια μεταδίδεται, εξελίσσεται σε επιδημία».

Ιδού η «Ρόδος», Κούλη! Τολμάς;

(ΥΓ): Σιγά να μην τολμήσει! Αν τολμούσε δεν θα τον έλεγαν Κούλη!