ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ 2.000 ΕΥΡΩ: ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ… ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Εν όψει της 1/1/2020, που θ’ αρχίσει να δίνεται το επίδομα γέννας, ύψους 2.000 ευρώ, η αρμόδια υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μιχαηλίδου, ξεκαθάρισε ότι «το επίδομα θα δίνεται σε όλους τους Έλληνες και μετανάστες»! Οι μόνοι που θα αποκλείονται, θα είναι όσοι έχουν υψηλά εισοδήματα, τους οποίους η υφυπουργός υπολόγισε σε περίπου 10%.

Κι όταν ρωτήθηκε, για το αν θα λάμβανε το επίδομα η οικογένεια Αντετοκούνμπο, η Μιχαηλίδου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ως εξής: «εκεί θα βασιστούμε πάνω σε βάση που υπάρχει για άλλα επιδόματα. Ασφαλώς όταν κάποιος είναι κάτοικος της χώρας, μπορεί να μην είναι υπήκοος, αλλά κάτοικος π.χ. για δέκα χρόνια, που είναι αυτό που εμείς εξετάζουμε, γιατί να μην του δίνεται και το επίδομα, όπως δίνεται και στους υπόλοιπους πολίτες;».

Συμπλήρωσε δε, ότι «η πολιτική μας είναι ότι θα το παίρνουν Έλληνες πολίτες και θα το παίρνουν και οι πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών, όπως ορίζει το πολιτικό δίκαιο. Αυτό που κοιτάμε είναι να μην υπάρξει αδικία ως προς πολίτες τρίτων χωρών που μένουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα».

Καταλάβατε τώρα πατριώτες γιατί θα πληρώνετε (ως φορολογούμενοι…) τα επιδόματα των παιδιών των «προσφύγων»; Για να μην τους… αδικήσει ο Κούλης μας και η… εθνικόφρων κυβέρνησή του!

(ΥΓ) 1: Κάτι ήξερε ο πρόεδρος Πάκης, που στον πρώτο αγιασμό είπε απευθυνόμενος στα «προσφυγόπουλα»: «είστε το μέλλον της Ελλάδος»!

(ΥΓ) 2: Αυτά και τσιμουδιά, απ’ όσους ψήφισαν Νουδούλα!