ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΛΒΙΝΙ: ΑΦΗΝΩ ΤΑ 7 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

Βαρυσήμαντη ομιλία πραγματοποίησε στην πόλη Ποντίντα, στην Λομβαρδία, ο πατριώτης Σαλβίνι, δηλώνοντας βέβαιος ότι λίγα είναι τα ψωμιά της δοτής κυβέρνησης των συστημικών κι ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στην εξουσία.

«Με χαρά αφήνω τα επτά υπουργεία στους προδότες, επειδή θα τα πάρουμε πίσω με τόκο σε μερικούς μήνες. Θα προκαλέσουμε αυτούς τους προδότες που είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους. Τους επόμενους μήνες, θα υπάρξει μια κυβέρνηση του λαού».

Μέχρι τότε όμως, ο πατριώτης Σαλβίνι δεν θ’ αφήσει να καταστραφεί η χώρα του. Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, θα προκαλέσει δημοψήφισμα στην περίπτωση που οι συστημικοί  επιχειρήσουν να ακυρώσουν το διάταγμά του, με το οποίο απαγορεύει τον ελλιμενισμό στα πλοία που κουβαλάνε «προσφυγάκια».

Για να γίνει δημοψήφισμα στην Ιταλία πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 500.000 υπογραφές, κι όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Σαλβίνι:

«Αν αγγίξουν το διάταγμα ασφαλείας, τότε δεν θα μαζέψουμε 500.000 υπογραφές αλλά 5 εκατομμύρια για να υπερασπιστούμε τα ιερά σύνορα του έθνους μας».

Τέλος, κάλεσε τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν στη Ρώμη στις 19 Οκτωβρίου, σε μια «γιορτή εθνικής υπερηφάνειας», όπως την αποκαλεί.

Έμπλεξαν μαζί του οι παγκόσμιοι τύραννοι και τα τσιράκια τους στην Ιταλία και πολύ δύσκολα θα ξεμπλέξουν!