ΤΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ… ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Όπως ίσως γνωρίζετε από τα πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής αποτελούν από χθες παρελθόν. Βέβαια, δεν επρόκειτο περί «λουκέτου», «σφραγίσματος», «κατεβάσματος των ρολών», «κλεισίματος» κ.τ.λ. (όπως έγραψαν τα μιλημένα ΜΜΕ), αλλά περί μιας απλής μετακόμισης σε άλλον χώρο, φθηνότερο, για προφανείς οικονομικούς λόγους.

Βλέπετε, αφενός μεν η κρατική χρηματοδότηση που δικαιούται η Χρυσή Αυγή παρακρατείται παρανόμως (εφόσον δεν υπάρχει ούτε καν πρωτόδικη απόφαση στην δίκη-φιάσκο…) και αφετέρου δε, η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ διαθέτει πλουτοκράτες χρηματοδότες, παρά μόνον το υστέρημα των μελών και φίλων της.

Κι όταν λέμε «μιλημένα ΜΜΕ», δεν εννοούμε μόνο τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλά και τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια του Κούλη, που παίζουν το «βιολάκι» της δήθεν… διάλυσης της Χρυσής Αυγής. Ιδού πως παρουσίασε το θέμα ένα εξ’ αυτών: 

«Χρυσή Αυγή: Κλείνουν τα κεντρικά γραφεία της στη λεωφόρο Μεσογείων

Κλείνουν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων. Τέσσερα μεγάλα φορτηγά εταιρείας μετακομίσεων άδειασαν τους χώρους, όπου τα τελευταία χρόνια η οργάνωση στεγαζόταν.

Στο πολυώροφο κτίριο, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε και το κατάστημα με τα είδη της ΧΑ, δεσπόζει ακόμα μία τεράστια φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου και το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Το τέλος εποχής των κεντρικών γραφείων έρχεται να προστεθεί στο αντίστοιχο των γραφείων της οργάνωσης στον Πειραιά και σε άλλα σημεία της πρωτεύουσας και των μεγάλων πόλεων της επαρχίας».

Καταλάβατε τώρα τον άτιμο ρόλο τους;

Εφόσον όμως η Χρυσή Αυγή… διαλύθηκε, γιατί συνεχίζουν οι εντεταλμένοι παπαγάλοι να ασχολούνται μαζί της, παραπληροφορώντας και ψευδολογώντας ασύστολα; Μήπως γιατί η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική και τρέμουν την επανάκαμψη του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών;