ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ… ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός του ότι «θα τηρήσει και θα τιμήσει την Συμφωνία των Πρεσπών», η Ντόρα δήλωσε προχθές πως η ΝΔ δεν άλλαξε θέση για το θέμα, κι ότι τα ίδια έλεγε και προεκλογικά, άρα δεν εξαπάτησε κανέναν. Όντως, ο Κούλης και οι συν αυτώ έλεγαν τα ίδια – πως θα τηρήσουν την Συμφωνία.

Ωστόσο, υπήρχαν πολλοί και διάφοροι –από πονηρούς πολιτευτές μέχρι κομματάρχες- που τα έλεγαν… αλλιώς. Όχι από δική τους πρωτοβουλία, αλλά επειδή βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εξαπάτησης των ψηφοφόρων! Μάλιστα, για να μην εκθέτουν τον αρχηγό τους που μιλούσε περί σεβασμού της προδοτικής συμφωνίας, έλεγαν πως επίτηδες τα λέει αυτά ο Κούλης, για να μην… τρομάξει τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς και του κάνουν πόλεμ, κι ότι μόλις θα γίνει πρωθυπουργός θα τους την… κάνει και θ’ ακυρώσει την συμφωνία, γιατί είναι… πατριωτάκι!  

Θα σας παρουσιάσουμε τους πιο ξεδιάντροπους…

Ένας εξ’ αυτών –ο πιο ξεδιάντροπος!- είναι ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νουδούλας και νυν βουλευτής της, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος είχε εντολή να εμφανίζεται δημοσίως ως σκληρός «ακροδεξιός», «μακεδονομάχος» και «λαθρομεταναστευτοφάγος».

Σε συνέντευξη που έδωσε, λοιπόν, αυτός ο τζιτζιφιόγκος, προ των εκλογών βεβαίως, είπε ότι «η ΝΔ δεν δέχεται επ’ ουδενί την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ούτε και τον όρο «Βόρεια Μακεδονία».

Συμπληρώνοντας με περίσσιο θράσος, πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να έρθει σε ρήξη τόσο με το ΝΑΤΟ, όσο και με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία»!!!

Πέραν του γελοίου του πράγματος, ας του ζητήσουν το λόγο –έστω και τώρα- όλοι αυτοί που εξαπατήθηκαν!