ΡΑΓΙΑΔΕΣ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΝΚΤΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 16ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!

Δήλωση υποταγής από την Κύπρο η οποία αναγνώρισε επί της ουσίας και τον «Αττίλα» καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου αποκάλυψε ότι η τουρκική σημαία και η φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς, που είχε πάρει μαζί του φεύγοντας ο 16χρονος ήρωας, επεστράφησαν στα Κατεχόμενα.

Πηγές από την Κύπρο ανέφεραν πως η κυβέρνηση του Ν.Αναστασιάδη δεν ήθελε να χαλάσει το κλίμα με την Τουρκία και τα Κατεχόμενα. Διαπραγματεύσεις μπορεί να μην διεξάγονται, αλλά μπορεί να αρχίσουν εάν και εφόσον θελήσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν γι αυτό και έπρεπε να επιστραφεί η σημαία της κατοχής!

Νωρίτερα οι Τούρκοι είχαν δημοσιοποιήσει το όνομα και τα στοιχεία του 16χρονου Ελληνοκύπριου. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως ο 16χρονος Σάββας Κουλέντορου (Savvas Koulendoru) πρέπει να συλληφθεί και να παραδοθεί στις αρχές του ψευδοκράτους.

Μέχρι να συλληφθεί ο ελληνοκύπριος που έκανε αυτή την πράξη, δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά την λειτουργία εκκλησιών» αναφέρει το κόμμα των εποίκων στα Κατεχόμενα.

Οι Τούρκοι πάντως ακόμη και μετά την παράδοση της σημαίας τους δεν έχουν άρει το ένταλμα για τον 16χρονο Σάββα, το μαθητή που έδειξε τι σημαίνει αδούλωτη ελληνική ψυχή.

Η υπόθεση φαίνεται πως παίρνει διαστάσεις θρίλερ καθώς σε όλη την Κύπρο, ακόμα και στις ελεύθερες περιοχές, αναζητείται από τους Γκρίζους Λύκους ο 16χρονος…

Διαβάστε περισσότερα: https://www.pronews.gr/kypros/804218_anagnorise-ton-attila-i-kypros-epestrepse-tin-toyrkiki-simaia-ti-fotografia-toy