«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»! ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ Α/Τ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

H κυβερνητική επιχείρηση πάταξης της ανομίας προχωράει δίχως… παρατράγουδα.

Έτσι λοιπόν, επίθεση έκαναν περίπου 40 άτομα τα ξημερώματα του Σαββάτου στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Οι δράστες, που βγήκαν από τον χώρο της πανεπιστημιούπολης εκτόξευσαν περίπου 25 βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος. Η ΕΑΣΥΑ στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «άνανδρη επίθεση στο πολύπαθο Α.Τ Ζωγράφου» και επισημαίνει ότι οι μπαχαλάκηδες κάνουν επίδειξη ισχύος.

«Οι μπαχαλάκηδες για ακόμα μια φορά έδρασαν αψηφώντας τόσο τις κυβερνητικές εξαγγελίες, όσο και τον νέο νόμο για το άσυλο προσπαθώντας προφανώς να κάνουν επίδειξη ισχύος. Το ότι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την ανθρώπινη ζωή είναι γνωστό τοις πάσι εδώ και δεκαετίες, θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο;», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των αστυνομικών.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η ψυχραιμία και ο επαγγελματισμός των δύο αστυνομικών που ήταν σε υπηρεσία απέτρεψε τα χειρότερα. «Περιμένουμε από την οργανωμένη πολιτεία να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ.

Βλέπετε καμιά διαφορά με τον «παλιό καλό καιρό» του ΣΥΡΙΖΑ; 

Πότε θα παταχθούν η ανομία και τα παρακρατικά γκρουπούσκουλα; Αυτά να τα βλέπει όποιο κορόιδο πίστευε ότι θα γίνει αυτό με κυβέρνηση Μητσοτάκη και ψήφισε Νουδούλα! 

Κ.Π.