Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εντελώς ξαφνικά κι απρόσμενα, η φράου Μέρκελ αποφάσισε να παίρνει ένα στα τέσσερα «προσφυγάκια» που εισβάλλουν στην Ιταλία, ήτοι το 25%! 

Σύμφωνα, λοιπόν, με δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ στην εφημερίδα Sueddeutsche:

«Μπορούμε να υποδεχόμαστε το 25% των ανθρώπων που διασώζονται στη θάλασσα και όσων καταλήγουν στην Ιταλία. Αυτό δεν θα επιβαρύνει την μεταναστευτική μας πολιτική».

Γιατί άραγε προέβη σε μια τόσο γενναιόδωρη κίνηση προς την Ιταλία η φράου; Προφανώς, για να στηρίξει την νέα δοτή ιταλική κυβέρνηση και να μην δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να νοσταλγήσει ο ιταλικός λαός τον πατριώτη Σαλβίνι – με υπερσυγκέντρωση «προσφύγων»!

Γιατί δεν κάνει η φράου και μια ανάλογη γενναιόδωρη κίνηση και προς την Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τελευταία –από τότε που βγήκε ο Μητσοτάκης!- εκρηκτική άνοδο της λαθρομετανάστευσης; Προφανώς, διότι κρίνει πως μετά την μεγάλη μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και τον αποκλεισμό της από τη βουλή, η ελληνική κυβέρνηση δεν χρειάζεται καμμιά στήριξη σ’ αυτό το θέμα! Φυσικά, θα προέβαινε σε ανάλογη κίνηση με της Ιταλίας, αν συνέβαινε το αντίθετο, δηλαδή αν ενισχύονταν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Καταλάβατε τώρα πατριώτες (με ή χωρίς εισαγωγικά…) τι εθνικό έγκλημα κάνατε προτιμώντας στις εκλογές την Νουδούλα και το μόρφωμα Βελόπουλου, αντί της Χρυσής Αυγής;