ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ; ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Αναρωτηθήκαμε σε δημοσίευμά μας των προηγουμένων ημερών, τι κάνουν οι αιρετοί ψοφοδεξιοί των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου (περιφερειάρχης, δήμαρχοι και λοιποί), για την λαθρομεταναστευτική εισβολή που υφίστανται τα νησιά τους. Ε, λοιπόν, κάτι κάνουν: στέλνουν… επιστολές διαμαρτυρίας! 

Επιστολή «διαμαρτυρίας», λοιπόν, προς τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Χρυσοχοΐδη, έστειλε ο ψοφοδεξιός δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, για τον υπεράριθμο πληθυσμό του hot spot του νησιού. Ιδού τι αναφέρει σ’ αυτήν: 

«Η κατάσταση στη Χίο εκτραχύνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ στην περιοχή του Χαλκειούς, δυναμικότητας 1.100 ατόμων, σήμερα ήδη φιλοξενούνται 3.400 πρόσφυγες και μετανάστες, με τον αριθμό να σημειώνει ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση. Επιπροσθέτως οι καιρικές συνθήκες χειροτερεύουν, και τα προβλήματα των κατοίκων της τοπικής κοινότητας του Χαλκειούς αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς».
Στην επιστολή του, ο ψοφοδεξιός δήμαρχος επισυνάπτει κι άλλη μια επιστολή, του ψοφοδεξιού 

Προέδρου της κοινότητας του Χαλκειούς, «του χωριού που υφίσταται τα πάνδεινα εξαιτίας του προσφυγικού/ μεταναστευτικού» όπως αναφέρει, και ζητά την «άμεση παρέμβαση» του υπουργού, «πριν υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις εξαιτίας του συνωστισμού τόσο μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών».

Σιγά τα ωά! Λες και δεν ξέρει ο Χρυσοχοΐδης ποια είναι η κατάσταση στην Χίο και θα… συγκινηθεί με τις επιστολές!

Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύουν οι ψοφοδεξιοί της Χίου, πως θα λύσουν το πρόβλημα με… επιστολές; Μήπως τα κορόιδα που τους ψήφισαν, γιατί εύρισκαν την Χρυσή Αυγή «πολύ ακραία» για τα εκλεπτυσμένα γούστα τους; Αρκετά χαϊδέψαμε αυτιά! Όλοι φταίνε κι όλοι θα πληρώσουν, για τις επιλογές τους! Και πρώτοι οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία πέταξαν στα σκουπίδια την μόνη ευκαιρία που είχαν για να λυθεί το πρόβλημά τους, με μαζική υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής!