ΕΛΕΟΣ! ΑΝΗΛΙΚΑ (;) «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΕ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Την ανομία των «προσφύγων και μεταναστών» δεν μπορεί να την καταπολεμήσει ούτε η κυβέρνηση Κούλη, ακόμα κι όταν έχει άκρως προκλητικές διαστάσεις.

Απροστάτευτη βρέθηκε στα χέρια τριών ανήλικων μεταναστών που είχαν πρόθεση να την βιάσουν, μια νοσηλεύτρια στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης αλλοδαπών στην περιοχή Φυλάκιο της Ορεστιάδας! Ευτυχώς, η έγκαιρη παρέμβαση ενός συναδέλφου της την γλίτωσε από τα χειρότερα.

Τα τρία ασυνόδευτα «προσφυγάκια» ηλικίας 16 και 17 χρόνων (;) είχαν επισκεφθεί το ιατρείο για να υποβληθούν σε εξετάσεις αλλά, όταν διαπίστωσαν ότι η νοσηλεύτρια ήταν μόνη, επιχείρησαν να κλειδώσουν την πόρτα με προφανή πρόθεση να της επιτεθούν και να την εξαναγκάσουν σε σεξουαλική επαφή!

Ωστόσο, η γυναίκα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και επενέβη ένας υπάλληλος του hot spot, μαζί με ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία απομάκρυνε από το ιατρείο τους ανήλικους. Το περιστατικό προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία σε όσους παρέχουν υπηρεσίες στο κέντρο υποδοχής, που είναι υποστελεχωμένο.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»! 

Κ.Π.