ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η θυσία του Σολωμού Σολωμού δεν πήγε χαμένη! Υπάρχουν πολλοί «Σολωμοί» στην Κύπρο μας, που δεν ανέχονται να κυματίζουν τα τούρκικα μπαϊράκια και τα κατεβάζουν, παρ’ όλους τους κινδύνους!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, την περασμένη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα εορτασμού των γενεθλίων της Παναγίας μας, ένα 16χρονο παλικάρι, μαθητής, μπήκε στον προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου της κατεχόμενης πόλης Λύση, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία!

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, από το Κλειστό Κύκλωμα που υπάρχει στο Δημοτικό Σχολείο, που σήμερα φέρει το όνομα : «Φαζίλ Κουτσιούκ», δείχνει τον 16χρονο να εισέρχεται στον προαύλιο χώρο και να κατευθύνεται προς τον ιστό, απ’ όπου στη συνέχεια κατεβάζει την τουρκική σημαία.
Τα τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρουν επίσης πως πριν κατεβάσει την τουρκική σημαία από την αυλή, μπήκε σε μια αίθουσα του σχολείου, αποκαθήλωσε κι έκανε κομμάτια μια φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς!

Τέτοια παλικάρια βγάζει ο Ελληνισμός της Κύπρου μας! Και να’ στε σίγουροι, πως είναι πολλοί και πως  θα’ ρθει η στιγμή που θα μπουν μπροστάρηδες στον αγώνα για τη λευτεριά!