Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Την αγιογραφία μιας ακόμα ΜΚΟ, της λεγόμενης TEAM Humanity, προσπάθησαν να στήσουν τα νεοαριστερά παπαγαλάκια με τις ελεεινές ιστοσελίδες τους. Σύμφωνα με σχετικό κείμενο πόνος βαθύς έπιασε τους αριστερούς για την πρωτοβουλία του τμήματος υγειονομικού ελέγχου της περιφέρειας Β. Αιγαίου να κλείσει ένα κέντρο, υποτίθεται χαράς και φιλοξενίας για τους λαθρομετανάστες, το οποίο βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από το camp!! της Μόριας.

Οι επαγγελματίες αριστεριστές και ιδεοληπτικοί δικαιωματάκιδες, απευθυνόμενοι στο συναίσθημα κάποιων αφελώς σκεπτόμενων, παρέθεσαν τα παράπονα του ιδρυτή της ΜΚΟ «Δανού!» Σαλάμ Αντλίν που υποτίθεται τον κατατρέχει το σύστημα ως δουλέμπορο (που δεν είναι), τονίζοντας πως το «κυνήγι» του εντάθηκε το τελευταίο δίμηνο (προφανώς επειδή ήρθε η επάρατος δεξιά). Μέσα λοιπόν σε ένα παραλήρημα κλάψας και μιζέριας ο καλός αυτός άνθρωπος δηλώνει πως ο χώρος που δημιούργησε ήταν όαση για τα παιδιά και για τις γυναίκες από τη Μόρια. Η υγειονομική όμως υπηρεσία είχε άλλη άποψη, χαρακτηρίζοντας το χώρο του ρυπαρό, χωρίς καμιά υγειονομική συμμόρφωση σχετικά με τον λόγο για τον οποίο υποτίθεται πως δημιουργήθηκε. Φυσικά η εν λόγω υπηρεσία σύμφωνα με τον τυχάρπαστο αυτόν ανθρωπιστή θα είναι κάποια συνωμοτική ακροδεξιά οργάνωση που λέει ψέματα.

Τα σχετικά έγγραφα της υπηρεσίας είναι ενδεικτικά της κατάστασης, αλλά ο εν λόγω «κύριος» επιμένει πως τον κυνηγούν γιατί είναι καλός άνθρωπος ο καημένος!! 

Για να τελειώνουμε με τις αηδίες έχουμε να πούμε το εξής. Όσο θα υπάρχουν ΜΚΟ οι οποίες θα καρπώνονται ένα σκασμό λεφτά για να το παίζουν «φιλάνθρωποι» το δουλεμπόριο ανθρώπων και οι ψευδείς υποσχέσεις δεν θα σταματήσουν.

Μοναδική λύση, τα κλειστά κέντρα κράτησης σε απομονωμένες περιοχές με συνθήκες υγιεινής, καθαρισμό του χώρου από τον γυναικείο πληθυσμό των λαθρομεταναστών, υποχρεωτική εργασία των ανδρών άνευ αποδοχών για την παραμονή τους την Ελλάδα ώστε να καλύπτεται το κόστος της διαμονής τους ως την συντομότερο δυνατό απέλασή τους. Φυσικά οι όποιες κινήσεις της Κουλοκυβέρνησης έχουν προσωρινό και επικοινωνιακό χαρακτήρα. Απώτερος στόχος των ψευτοδεξιών η ενσωμάτωση. 

ΥΓ: Σύμφωνα με το δημοσίευμα βρέθηκαν και φωτοβολίδες, οι οποίες σύμφωνα με τον «Δανό» ήταν Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για τα παιδιά των μουσουλμάνων! (Και μας που μας πέρασε αφελώς πως μπορεί να είναι όργανα κατεύθυνσης των φουσκωτών!)

ΥΓ 2: Από πού τα κονομάει ο τύπος κανείς δεν μας είπε. Να ρωτήσουμε τον γνωστό φιλάνθρωπο και «περιούσιο» Ούγγρο; 

ΥΓ 3: Για να μη μας ζαλίσουν οι αριστεροί ανθρωπιστές για απανθρωπιά, τους λέμε πως μαζί τα φάγατε και αν είχατε τσίπα πάνω σας θα δημιουργούσατε κλειστά κέντρα κράτησης φρουρούμενα από ένοπλες ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ώστε και τα παιδιά τους να είναι ασφαλή και γράμματα να μαθαίνουν σε ειδικούς χώρους και σκληρότατη τιμωρία να υπάρξει για τα ανθρωποειδή που βιάζουν τις ανυπεράσπιστες γυναίκες.