ΚΟΡΟΙΔΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ»! ΝΤΟΡΑ: ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Συνεδρίαση ενημέρωσης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής διοργάνωσε σήμερα ο ΥΠ.ΕΞ. Δένδιας και επί τη ευκαιρία η Ντόρα τοποθετήθηκε πολύ ξεκάθαρα για τις κυβερνητικές προθέσεις επί της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, ως εισηγήτρια της Νουδούλας – για να μην λένε κάποια ελεεινά και τρισάθλια καραγκιοζάκια πως εκφράζει… προσωπικές απόψεις: «ακούω τις τελευταίες ημέρες στις τηλεοράσεις μια παραφιλολογία ότι η ΝΔ άλλαξε θέση για την Συμφωνία των Πρεσπών και δεν τηρεί αυτά που έλεγε προεκλογικά. Θυμίζω ότι η ΝΔ προεκλογικά, σε όλους τους τόνους εντός και εκτός κοινοβουλίου, είπε ότι άπαξ και ψηφιστεί η Συμφωνία θα είναι Συμφωνία εν ισχύ και δεν μπορεί καμία δύναμη να αναιρέσει αυτή τη συμφωνία. Το θεωρήσαμε αυτονόητο πριν τις εκλογές και εξακολουθούμε να το θεωρούμε έτσι, όπως είπε και ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ«Η ΝΔ δεν άλλαξε στάση. Θεωρεί ότι Συμφωνία των Πρεσπών έχει βασικές αδυναμίες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό. Θα την τηρήσουμε και θα την τιμήσουμε».

Και βέβαια, έχει χίλια δίκια η Ντόρα, που λέει πως η ΝΔ ΔΕΝ άλλαξε θέση για το ζήτημα. Όντως, αυτά έλεγε και προεκλογικά, ως επίσημο κόμμα. Υπήρχαν όμως και κάποια «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της (υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη, παρατρεχάμενοι, «μακελάρηδες» της δημοσιογραφίας, κ.λπ.) που διέδιδαν πως τα περί σεβασμού στην προδοσία των Πρεσπών τα λέει ο Κούλης για να μην… τρομάξει τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς, κι ότι μόλις θα γίνει πρωθυπουργός θα τους την… κάνει και θα καταγγείλει την Συμφωνία!

Αυτά τα υποκείμενα πρέπει να βρουν όσοι πραγματικοί πατριώτες έφαγαν το παραμύθι και ψήφισαν Νουδούλα και να τους αλλάξουν τα φώτα!