ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ 

«Συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσείς που ψάχνετε μανιωδώς για ρατσιστικές επιθέσεις, προκειμένου να δικαιολογήσετε τους παχυλούς μισθούς και τα επιδόματα που τσεπώνετε από Σόρος και CIA, να μια είδηση που σας ενδιαφέρει…

Σκληρές καθαρά ρατσιστικές συμπλοκές σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στο εσωτερικό θυρωρείο των φυλακών Αυλώνα, μεταξύ Αλβανών και Αράβων κρατουμένων.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνου.

Να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοιες ρατσιστικές συμπλοκές μεταξύ Αλβανών και Αράβων στον Αυλώνα – παρά το γεγονός ότι οι Κούληδες καυχώνται πως έχουν επιβάλλει… νόμο και τάξη.

Σύμφωνα δε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο: «Εξαιρετικά λυπηρή και επικίνδυνη η κατάσταση που επικρατεί στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα. Μετά τους προχθεσινούς τραυματισμούς 3 σωφρονιστικών υπαλλήλων στην ίδια φυλακή, η κατάσταση δεν δείχνει να εξομαλύνεται. Η ομοσπονδία μας στο χθεσινό δελτίο Τύπου περιγράφει επακριβώς τους λόγους για τους οποίους και η φυλακή του Αυλώνα έχει περιέλθει σε αυτήν την κατάσταση, και από φυλακή υπόδειγμα κατάντησε ένας «μικρός Κορυδαλλός»».

Ακούνε οι… νομοταξίτες;