Η «ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ» ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Με πανηγυρικούς τίτλους, του τύπου «όλα καλά για τον Κυριάκο», αναγγέλλουν τα λιγωμένα κυβερνητικά παπαγαλάκια μια δημοσκόπηση της Metron Analysis, που έγινε για την τηλεόραση του ALPHA.

Εκ πρώτης όψεως, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης –όσο «πειραγμένη» και να’ ναι- είναι εντυπωσιακά, ειδικά στον τομέα της οικονομίας – όπου υπάρχουν πολλές εξαγγελίες αλλά ακόμα δεν υπάρχει «φως», δηλαδή εφαρμογή στην πράξη…

Ωστόσο, η «αχίλλειος πτέρνα» του Κούλη είναι το θέμα της λαθρομετανάστευσης, που βρίσκεται πολύ ψηλά στην σειρά ενδιαφέροντος των Ελλήνων, αλλά και οι χειρισμοί της κυβέρνησής του σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών και τα ελληνο-τουρκικά.

Και στις τρεις αυτές κατηγορίες, τα ποσοστά δυσαρέσκειας είναι πάνω από 60%, ενώ οι θετικές γνώμες φτάνουν μόλις το 25-30% (το υπόλοιπο ποσοστό είναι Δεν ξέρω/Δεν απαντώ).

Και ήδη βρισκόμαστε στον τρίτο μήνα της διακυβέρνησης της χώρας! Φανταστείτε τι θα γίνει στην συνέχεια, ειδικά όταν θα δημιουργούνται hotspots σε πολλές και διάφορες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδος, αλλά κι όταν θα σκάσει το «κανόνι» της συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου στο Αιγαίο με τους Τουρκαλάδες!

Αφήστε τους, λοιπόν, να «ζήσουν το μύθο τους» για μερικούς μήνες. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!