Τ’ ΑΚΟΥΤΕ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»; Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»

Επίσκεψη στην Λέρο και την Κάλυμνο πραγματοποιεί η υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης των «εθνικοφρόνων» -ναι, αυτή που είχε παραστεί στην τελευταία συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ!- και σήμερα θα παραστεί στον καθιερωμένο αγιασμό σε διάφορα σχολεία.

Ωστόσο, πρώτα-πρώτα (αυτή ήταν η προτεραιότητά της!) επισκέφθηκε το hot spot της Λέρου, όπου επιθεώρησε την εκπαίδευση των «προσφυγόπουλων» και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς τους.     

Ιδού και η σχετική ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι η «εθνικόφρων» κυβέρνηση Κούλη δε θέλει «ρατσισμούς», «αποκλεισμούς» και «προκαταλήψεις» για τα «προσφυγόπουλα»:

«Επισκέφθηκα σήμερα στη Λέρο τις Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων και γνώρισα από κοντά την άοκνη και συγκινητική προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας, αλλά και του προσωπικού των κέντρων μη τυπικής εκπαίδευσης, να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.
Ένα σχολείο που θα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά, χωρίς προκαταλήψεις. Παρά τα προβλήματα και τις προκλήσεις, το έργο τους αποτελεί παράδειγμα και έμπνευση για την εκπαιδευτική κοινότητα. Οι άνθρωποι της Λέρου στέλνουν καθημερινά μήνυμα ανθρωπισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο».

Το εμπεδώσατε ωρέ κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες»;