ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Άρθρο σχετικά με την άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης, την αριστερά του 21ου αιώνα και τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, γράφτηκε στα ΜΜΕ του συνονθυλεύματος.

Στο άρθρο, γίνεται σαφές ότι ο ρόλος που έχει ανατεθεί στην αριστερά του 21ου αιώνα από τους παγκόσμιους τυράννους, είναι να αποτελεί ανάχωμα στην άνοδο του εθνικισμού. Και πως ο «μετασχηματισμός» που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για να λεηλατήσει τους «συγγενείς» χώρους, γίνεται επί τούτου.

Πάρτε μια γεύση: «Μπορεί να μην κυβερνά αλλά κερδίζει σταθερά έδαφος. Ο λόγος για την ακροδεξιά στην Ευρώπη. Οι τελευταίες εκλογές στην Γερμανία το πιστοποιούν. Σε Βραδεμβούργο και Σαξωνία το ακροδεξιό AFD κέρδισε την πρώτη θέση με παράλληλη μείωση τόσο των Χριστιανοδημοκρατών όσο και του SPD αλλά και της γερμανικής Αριστεράς. Ο δρόμος για αντιστροφή αυτής της βαθιάς συντηρητικοποίησης δεν είναι άλλος από αυτόν των συμμαχιών των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων… Ο μετασχηματισμός που προωθείται στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ακριβώς αυτόν τον στόχο. Να αντιστοιχίσει το κόμμα με τις νέες προκλήσεις του νέου αιώνα».