ΤΗΝ MADAME BILDERBERG – ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ!

«Διαρροή» προς τα ΜΜΕ με δύο ονόματα που «παίζουν» για την προεδρία της δημοκρατίας τους, έκαναν «κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ» – δηλαδή ο Τσίπρας αυτοπροσώπως.

Στην «διαρροή» δίνονται τα ονόματα του Σαμαρά και της Διαμαντοπούλου.

Ο Σαμαράς αποκλείεται, για πολλούς λόγους. Πρώτον, οι πρόεδροι πάνε με «σειρά», ένας προερχόμενος από την «κεντροδεξιά» (ψοφοδεξιά) κι ένας από την «κεντροαριστερά». Ο Παυλόπουλος προέρχεται από την ψοφοδεξιά, άρα «σειρά» έχει η κεντροαριστερά. Δεύτερον, υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί του Μητσοτακέϊκου με τον Σαμαρά, από το 1993. Στην παρούσα φάση –και με την πρωτοφανή υποστήριξη των ΜΜΕ και των μεγάλων αφεντικών- ο Κούλης είναι πανίσχυρος, οπότε δεν έχει ανάγκη τον Σαμαρά. Οι δε επιλογές του Σαμαρά είναι πολύ περιορισμένες, καθώς δεύτερη «Πολιτική Άνοιξη» δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Τρίτον, είθισται οι πρόεδροι να έχουν μια ευρύτερη στήριξη, την οποία δεν θα μπορέσει να έχει ο Σαμαράς.

Αντιθέτως, η Διαμαντοπούλου «τα έχει όλα και συμφέρει»! Πρώτον, έχει τις ευλογίες των διεθνών τυράννων, καθώς έχει λάβει μέρος σε συνεδριάσεις της διαβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Δεύτερον, προέρχεται από την «κεντροαριστερά». Τρίτον, μπορεί η υποψηφιότητά της να έχει ευρύτερη στήριξη. Και τέταρτον, μπορεί η προπαγάνδα να «παίξει» το «η πρώτη γυναίκα πρόεδρος».

Σε κάθε περίπτωση, την μεγαλύτερη βαρύτητα σε τέτοιες περιπτώσεις την έχει η στήριξη των ξένων αφεντικών, άρα η Διαμαντοπούλου θεωρείται πολύ πιθανή ως η επόμενη πρόεδρος.

Όσο για τους… σκληρούς «εθνικόφρονες της Νουδούλας, που όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν, έχουν καταπιεί Συμφωνίες Πρεσπών, ορδές λαθρομεταναστών κι άλλα πολλά. Στην madame Bilderberg θα κολλήσουν;