Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ… ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΡΑΜΑ! «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!

Πως δεν έχει ακόμα κανονίσει ραντεβού με τον πρόεδρο της «Βόρειας Μακεδονίας» (ή μήπως κάνουμε λάθος, «εθνικόφρονες» της νουδούλας;) Ζάεφ, είπε ο Κούλης στην συνέντευξη που έδωσε στην ΔΕΘ, αλλά –αν πιστέψουμε τον –καλά πληροφορημένο εκ των έσω- «Βηματοδότη» ψεύδεται. Πιθανότατα δε, είπε ψέματα περί της συνάντησης με τον Ζάεφ επειδή δεν ήθελε να… στεναχωρήσει τους… «μακεδονομάχους» της Νουδούλας, ανακοινώνοντας κάτι τέτοιο από την Θεσσαλονίκη. Αλλά και για να αποφύγει τυχόν… προβοκατόρικες ερωτήσεις, του τύπου «ποιας χώρας πρωθυπουργός είναι ο κ. Ζάεφ που θα συναντήσετε». 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον προαναφερόμενο καθεστωτικό δημοσιογράφο, ο Κούλης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με Ζάεφ, Ράμα και Ερντογάν στην Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Οι τρεις συναντήσεις, αλλά και αυτά που θα πει σ’ αυτές ο Κούλης (υπέρ της ελληνο-τουρκικής και ελληνο-αλβανικής «φιλίας», υπέρ της τήρησης της Συμφωνίας των Πρεσπών, κ.τ.λ.), θα είναι… αυστηρώς ακατάλληλα για… «εθνικόφρονες», οπότε τους συστήνουμε να πιούν τα… χάπια τους και να εξαφανιστούν από την πιάτσα – έστω και για λίγες μέρες- γιατί θα τρώνε πολύ βρισίδι απ’ αυτούς που παρέσυραν να ψηφίσουν Νουδούλα, για… εθνικούς λόγους!