ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ Ή ΑΚΥΡΟΣ;

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με κύρος ή άκυρος;

Πολλές οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε αυτό που γενικώς ονομάζουμε σήμερα «πολιτικό σύστημα» και στις τάξεις των Εθνικιστών. Κατά την γνώμη μου όμως, το κυρίως σύνορο, το βαθύ διαχωριστικό βάραθρο ανάμεσα στο πολιτικό σύστημα και στον Εθνικισμό στην σημερινή Ελλάδα είναι ότι, οι Εθνικιστές αγωνίζονται υπέρ του Λαού μόνοι ενώ το πολιτικό σύστημα υπέρ των μικροκομματικών του συμφερόντων ενωμένο και απέναντι στα συμφέροντα του Λαού.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, σαν καταλύτης, το κατέδειξε ξεκάθαρα αυτό. Μάλιστα τόσο ξεκάθαρα, που πλέον έχουν αφήσει κάθε πρόσχημα και συνεργάζονται απροκάλυπτα και προκλητικά. Η Νέα Δημοκρατία εκλέχθηκε με σύνθημα να φύγει η αριστερή κυβέρνηση. Και όλως παραδόξως, η κυβέρνησή της, γέμισε αριστερούς κάθε απόχρωσης!

Και το θέατρο του ψεύδους συνεχίζεται. Έτσι μαθαίνουμε ότι ο Τσίπρας, θα στηρίξει Παυλόπουλο για ΠτΔ και η Νέα Δημοκρατία έριξε στο τραπέζι το όνομα της Μαρίας Δαμανάκη. Οι άνθρωποι αυτοί, κάνουν ότι τους γουστάρει όποτε τους γουστάρει. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς Τιμή, χωρίς βαρύτητα στα λόγια τους, χωρίς αιδώ. Και η κοινωνία συνεχίζει την καθημερινότητά της, ατάραχη!!!

Στ’ αλήθεια, δεν είναι η Ν.Δ. που ζητούσε ισχυρή αυτοδυναμία για να διώξει την αριστερά και να επαναφέρει την κανονικότητα; Και προτείνει τώρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, μία προκάτοχο του «κακού» Τσίπρα στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ (τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ) την Δαμανάκη;! Oι τακτικές αυτές είναι που πλήττουν θανάσιμα το κύρος του κράτους και του πολιτεύματος, κι όχι η αποκαλυπτική πολιτική των Εθνικιστών, που έκανε το παρεάκι να φωνάζει την φρουρά στην Βουλή… Επιτέλους, αν αυτοί είναι ανυπόληπτοι, δεν αντιλαμβάνονται οι πολίτες που τους στηρίζουν, ότι τους παρασύρουν στην τρύπα της ανυποληψίας μαζί τους;

Στην προηγούμενη κυβερνητική περίοδο, κόμματα και πληρωμένα φερέφωνά (κανάλια), δεν σταμάτησαν να κατηγορούν τους Εθνικιστές, ότι συνεργάζονται με την Νέα Δημοκρατία ή τον Σύριζα, αναλόγως ποιος κατηγορούσε. Και στην νέα κυβερνητική περίοδο, ο Τσίπρας προτείνει έναν τέως υπουργό και μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ. για Πρόεδρο και ο Μητσοτάκης μια τέως αρχηγό του Συριζα!!!

Ας το καταλάβουν επιτέλους οι συμπολίτες μας. Ολόκληρο το αυτοαποκαλούμενο «δημοκρατικό τόξο» είναι μια συντροφιά, που υπό το φως προβολέων στα studios των καναλιών, κόβει και μοιράζει την εξουσία στην παρέα. Στους κολλητούς και στους υπαλλήλους. Και για να απολαμβάνει αυτό το προνόμιο, χρειάζεται την στήριξη ξένων κύκλων, στις απαιτήσεις των οποίων υποκλίνεται συνεχώς, σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Οι Εθνικιστές πάντως, δεν θα σταματήσουμε να τους καταγγέλλουμε, δεν θα σταματήσουμε να τους εγκαλούμε και να τους στηλιτεύουμε.

Η Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο αύριο από αυτό που σχεδιάζει για εμάς το κατεστημένο της «παρέας». Οι Εθνικιστές θα φέρουμε αυτό το αύριο.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/proedros-ths-dhmokratias-me-kuros-h-akuros