ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ: ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Μετά τα τερατώδη προεκλογικά ψέματα, περί «καλύτερης φύλαξης των συνόρων» και «απελάσεων», τώρα η Νουδούλα στην κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό νεοταξίτικο πρόσωπό της!

Έτσι, η ευρωβουλευτής της Ελίζα Βόζεμπεργκ ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι κατέθεσε επερώτηση στις Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Φιλανδίας (που προεδρεύει αυτή την εποχή στην Ε.Ε.), για «κυρώσεις στις χώρες που δεν δέχονται #πρόσφυγες»!

Δηλαδή, στην Ουγγαρία, στην Πολωνία και σε άλλες χώρες με εθνικές κυβερνήσεις!

Ιδού και κάποιες χαρακτηριστικές απαντήσεις που έλαβε από ακολούθους της –πιθανότατα δε και ψηφοφόρους της- που πίστεψαν τα προεκλογικά παραμύθια των Κούληδων:

«Κυρία Βοζεμπερκ σας ψηφίσαμε να βρείτε λύση σοβαρή για το μεταναστευτικό. Αυτοί που δεν είναι πρόσφυγες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και σύντομα. Όχι να μεταφέρετε στην ενδοχώρα αυτούς τους ανθρώπους. Καλά κάνουν οι άλλες χώρες να Μην τους δέχονται, δικαίωμα τους είναι».

«Κανένα χάος. Κλείνετε τα σύνορα όπως άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκετε ποιοι έφαγαν τα χρήματα και τους πάτε μέσα. Ερευνάτε ΜΚΟ που αλωνίζουν και τους διώχνετε απ’ την Ελλάδα. Αυτά που λέτε είναι δικαιολογίες παιδιών Νηπιαγωγείου το ελάχιστο».

«Κυρία συνάδελφε ξυπνάτε λίγο… σας παρακαλώ δλδ… Η χώρα δέχεται εισβολή και μιλάτε για κυρώσεις σε άλλες χώρες; ωραία λοιπόν ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΕΜΕΊΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;».

«Για ποιόν εργάζεσθε; Αν σας διαφεύγει, οι Έλληνες σας έστειλαν στην €-Βουλή για να τσεπώνετε €25Κ/μήνα και να πουλάτε φούμαρα, αλλιώς δεν θα είχατε χρήμα για να κάνετε τις λεζάντες σας. Σωστά…;».

«Κλείστε τα σύνορα μην ξεφτιλίζετε άλλο την Ελλάδα».

«Αν δεχθούν ΟΛΕΣ οι Ευρωπαϊκές χώρες ΟΛΟΥΣ τους πρόσφυγες-λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, σε πόσο χρόνο πιστεύετε ότι θα έρθουν εδώ οι διπλάσιοι τουλάχιστον 1 Μια εβδομάδα; 2 Ένα μήνα;».

«Τώρα σ’ αυτές τις χώρες που δεν δέχονται μετανάστες τι κυρώσεις θα τους κάνετε; Και λέτε να μασήσουν; Μήπως να τους κάνετε ντα;».

«Μπορείτε να κάνετε ερώτηση πως θα φύγουν όλοι αυτοί από την χώρα μας και να τους βάλετε όλους σε ένα αεροπλάνο και να τους στείλετε πακέτο πίσω στην πατρίδα τους???? Μόνο αυτό…. και θα πάρετε το 90% των Ελλήνων».

«Δεν πρόκειται Ελίζα… Ούτε θα ασχοληθούν οι Φινλανδοί… Ούτε κυρώσεις θα επιβληθούν ούτε τίποτα… 

Σφραγίστε τα σύνορα! Και στο λέει ένας από αυτούς που σε έστειλαν στην Ευρωβουλή».

«Θα ασκήσει κυρώσεις δηλαδή η ΕΕ, σε ένα κυρίαρχο Έθνος Κράτος, όπως αυτό της Πολωνίας ή της Ουγγαρίας επειδή κάνουν πράξη την εκφρασμένη επιθυμία των Λαών τους!!! Ενδιαφέρουσα λογική… Δε μπαίνω στο κόπο να σχολιάσω τις προεκτάσεις τέτοιων πρακτικών…».

«Δηλαδή η έννοια σας είναι οι εισβολείς να πλημμυρίσουν όλες τις χώρες της ΕΕ ομοιόμορφα αντί να βοηθηθούν να επαναπατριστούν; Σοβαρά τώρα;».

«Με το ζόρι και το στανιό κυρά μου να αλλοιωθεί ο πληθυσμός κάθε Εθνικά Κυρίαρχης χώρας επειδή έτσι το θέλετε όλοι οι Σοσιαλιστές; (Μην έχεις ψευδαίσθηση ότι σε θωρούμε για Δεξιά και μην μας περνάς για χαϊβάνια, Δημοκρατικιά είσαι). Εθνομηδενιστές είστε και τίποτα άλλο».

«Τα δικά μας τα σύνορα δεν μπορούμε να φυλάξουμε, οι άλλοι που δεν δέχονται λαθραίους μας φταίνε. Η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο χοτ σποτ και η υπομονή των Ελλήνων τελειώνει. Κλείστε τα σύνορα. Είμαστε κυρίαρχο κράτος ή όχι, αναρωτιέμαι».

 

«Ντροπή σας. Η χώρα μας δε θα γίνει ισλαμική επειδή εσείς το θέλετε, επειδή τα αφεντικά σας, σας το υπαγόρευσαν».

«Ξεκίνα δίνοντας το καλό παράδειγμα εσύ. Παίρνεις κοντά στις 20.000 ευρώ. Τα μισά κάθε μήνα να τα δίνεις στους εξαθλιωμένους οικονομικούς πρόσφυγες. Πιστεύω να μπορείς να ζήσεις με 10.000 ευρώ τον μήνα».

«Μόνο μια λέξη, ΝΤΡΟΠΗ για την κατάντια αυτή, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ».

(ΥΓ): Καλά τα λέει ο κόσμος, αλλά «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»! Ενώ αν είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή θα είχαν την συνείδησή τους καθαρή και η κυβέρνηση θα πιεζόταν να κάνει κάτι για την λαθρομετανάστευση. Ενώ τώρα, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν!