ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις, ιδιαίτερα μετά την καταστροφική νεομαρξιστική κυβέρνηση. Στα πλαίσια αυτά ο απατημένος και «θυμόσοφος» λαός είπε να επιλέξει μια «δεξιά» κυβέρνηση ώστε να επιτηρεί προσωπικά ο κούλης από το κατάστρωμα πολεμικών πλοίων τα μικρασιατικά παράλια με το γελοίο ύφος της αυτοπεποίθησης, αποτέλεσμα καλοπληρωμένων γραφείων επικοινωνιακής πολιτικής.

Αφού λοιπόν οι νέες εισροές είναι στα επίπεδα της κυβέρνησης των προκατόχων τι ακριβώς διαφορετικό φέρνει η ΝΔ; Ερώτημα σίγουρα ρητορικό γιατί απλά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μέσα λοιπόν σε αυτή την πλημμυρίδα οι ψευτοδεξιοί μεταφέρουν τις νέες ροές από Τουρκία στην ενδοχώρα. 

Ας δούμε τώρα τα αποτελέσματα (ως ποσοστά %) των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας που αντιμετωπίζουν καθημερινά το πρόβλημα.

Λέσβος: ΝΔ 38,99 – ΣΥΡΙΖΑ 29,01 – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3,51

Χίος: ΝΔ 45,65 – ΣΥΡΙΖΑ 22,14 – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,98

Στα πλαίσια λοιπόν της μεταφοράς στην ενδοχώρα απώτερος στόχος της κυβέρνησης είναι η ενσωμάτωση. Το σχέδιο αποτελεί επιταγή της νέας τάξης και της παρακμιακής ελίτ της Ευρώπης, την οποία υπηρετούν με πάθος οι διεθνιστές της ΝΔ,  υλοποιώντας τα σχέδια ενός ανώμαλου εγκεφάλου που άκουγε στο όνομα Richard von Coudenhove-Kalergi. Το αποτέλεσμα είναι κάποιοι να αντιδρούν σε προβλήματα λαθρομετανάστευσης και επιβάρυνσης των περιοχών τους. Δεν σκέφτονται όμως  εθνικά, αλλά μόνο τοπικά και στο τέλος ψηφίζουν τους δήμιους τους. Μακριά από εμάς λοιπόν οι δήθεν νοικοκυραίοι, ψευτοπατριώτες παρτάκηδες.   

Ας δούμε τώρα ποιος παγκόσμιος οργανισμός στηρίζει τα σχέδια πολτοποίησης της ανθρωπότητας και διάλυσης των πολιτισμών μέσω της επιδοτούμενης λαθρομετανάστευσης και δε βγάζει άχνα για τους πολέμους. Μα φυσικά ο ΟΗΕ. Ας δούμε πως θέλει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα την Ελλάδα μέσω των δηλώσεων του επικεφαλής της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους «πρόσφυγες», Φίλιπ Λεκλέρ.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στα νησιά περίπου 7.000 άτομα με άρση γεωγραφικού περιορισμού που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να φύγουν και να μετακινηθούν προς την ενδοχώρα. Μάλιστα, αναρωτιέμαι γιατί δεν φεύγουν. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις φιλοξενίας άρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δημιουργήσουμε επιπλέον θέσεις φιλοξενίας στην ενδοχώρα ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν αυτοί οι άνθρωποι»  και συνεχίζει, «ως Ύπατη Αρμοστεία θέλουμε να είμαστε μέρος των λύσεων που μπορούν να υπάρξουν, να διευκολύνουμε αυτές τις λύσεις. Μία πρώτη αρχή ως μέτρο έκτακτης ανάγκης ήταν η πρόσφατη μεταφορά 1.400 ανθρώπων από τη Λέσβο στη Νέα Καβάλα. Ως Ύπατη Αρμοστεία βοηθήσαμε και στη μεταφορά αυτών των ανθρώπων αλλά και προσφέραμε και 200 σκηνές για να μείνουν προσωρινά οι άνθρωποι στη Νέα Καβάλα»  και συνεχίζει δηλώνοντας ότι «πιστεύει ότι οι επιστροφές στην Τουρκία δεν μπορούν να γίνουν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς». και τι προτείνει ο κύριος; 

«η Ύπατη Αρμοστεία τρέχει ένα πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας στους αιτούντες άσυλο που χρησιμοποιούν προπληρωμένες κάρτες για να καλύψουν βιοτικές τους ανάγκες. 86.000 άτομα αυτή τη στιγμή επωφελούνται από αυτό το οικονομικό βοήθημα, το οποίο είναι διαφορετικό εάν μένεις σε καταυλισμό που έχει φαγητό και διαφορετικό εάν μένεις σε διαμέρισμα και πρέπει να καλύψεις και το φαγητό σου. Έχουμε λοιπόν προτείνει ως εναλλακτικό και πιο ευέλικτο μέτρο να δίνεται οικονομικό βοήθημα στους αιτούντες άσυλο με άρση γεωγραφικού περιορισμού ώστε να μπορούν οι ίδιοι να πληρώνουν το ενοίκιό τους δηλαδή να μεταβαίνουν στην ενδοχώρα και να μπορούν οι ίδιοι να πληρώνουν το ενοίκιό τους- στην ηπειρωτική χώρα κατά προτίμηση όχι στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα Θεσσαλονίκη), αλλά σε μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις όπου θα μπορούν οι άνθρωποι ίσως να βρουν και ευκολότερα δουλειά. Για να δούμε και το επόμενο στάδιο, της ένταξής τους στην αγορά εργασίας εφόσον κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα μείνουν στη χώρα ως αναγνωρισμένοι πρόσφυγες».

Συμπέρασμα: και άλλοι 200.000 να έρθουν δεν υπάρχει πρόβλημα, θα τους μισθώσουμε ακίνητα, θα τους ταΐζουμε, θα τους εντάξουμε και όλα καλά. 

Με λίγα λόγια αυτό θα γίνει και να μην απορούν οι παραπλανημένοι ψηφοφόροι. Σε κάθε περίπτωση ως Έλληνες και ως Εθνικιστές εναντιωνόμαστε στη λαθρομετανάστευση όχι ως άνθρωποι που διακατέχονται από μισανθρωπισμό και ματαιοδοξία, αλλά ως συνειδητοποιημένοι  Έλληνες που προβλέπουμε τα προβλήματα στο μέλλον. Οι άνθρωποι μιας άλλης κουλτούρας δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας μέσω των γκετοποιήσεων πως οι άνθρωποι θέλουν να είναι με τους ομοίους τους. Τέλος σε καμία περίπτωση ένας συνειδητοποιημένος εθνικιστής δεν μπορεί να θέλει τη μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, την κοινή μας φυλετική πατρίδα, αλλά πρέπει να αντιταχθεί στην πολιτισμική αλλοίωση της φυσιογνωμίας ενός απαράμιλλου πολιτισμού αιώνων.

ΥΓ: Όποιοι νοικιάσουν τα σπίτια τους στους νέους έποικους ας αναλογιστούν το μέλλον των παιδιών τους και τις γκετοποιήσεις ολόκληρων περιοχών, που λόγω της ανέχειας θα αναπτύξουν εγκληματικότητα κάθε μορφής. 

ΥΓ 2: Το αποτέλεσμα των εκλογών στη Φθιώτιδα για τη ΝΔ ήταν 43,79%. Από τους αντιδρώντες λοιπόν περίπου οι μισοί ψήφισαν τη ΝΔ. Δεν ήξεραν! Δεν ρώταγαν! Πλέον είναι αργά για δάκρυα και με την απομάκρυνση από την κάλπη κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται. 

ΥΓ3: Σύμφωνα με δημοσιεύματα: Μεγάλη πτώση παρουσιάζουν φέτος οι βάσεις εισαγωγής των τμημάτων του πανεπιστημίου Αιγαίου με δύο τμήματα της Χίου να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες.

Συγκεκριμένα το τμήμα  Διοίκησης Επιχειρήσεων καταγράφει απώλειες 4.733 μόρια   σε σχέση με τις περσινές βάσεις και η σχολή Οικονομικής και  Διοίκησης Τουρισμού επίσης στη Χίο 4.317 μόρια .

Να μην απορούν οι κάτοικοι της μαρτυρικής Χίου γιατί έπεσαν τόσο οι βάσεις και δεν δηλώθηκαν οι εν λόγω σχολές από τα ελληνόπουλα. Ας ρωτήσουν τον Κούλη.