Ο ΛΕΚΛΕΡ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ!

Δηλώσεις – υποδείξεις προς τους Κούληδες έκανε ο επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μετά την επίσκεψή του στην Μόρια της Λέσβου – όπου, όλως τυχαίως, την ώρα που βρισκόταν εκεί έγινε εξέγερση.

Ο σκληρός αυτός νεοταξίτης, λοιπόν, είπε πως τα «μέτρα» του ΚΥΣΕΑ είναι «στη σωστή κατεύθυνση» και υπέδειξε την μεταφορά χιλιάδων «προσφύγων» στην ενδοχώρα: 

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στα νησιά περίπου 7.000 άτομα με άρση γεωγραφικού περιορισμού που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να φύγουν και να μετακινηθούν προς την ενδοχώρα. Μάλιστα, αναρωτιέμαι γιατί δεν φεύγουν. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις φιλοξενίας άρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δημιουργήσουμε επιπλέον θέσεις φιλοξενίας στην ενδοχώρα ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν αυτοί οι άνθρωποι». 

Και ω του θαύματος, οι Κούληδες ψάχνουν εναγωνίως νέους χώρους στην ηπειρωτική Ελλάδα, για να στήσουν νέα hotspots! Μήπως, λοιπόν, τα λεγόμενα του Λεκλέρ δεν ήταν απλές υποδείξεις, αλλά διαταγές, τις οποίες σπεύδουν πρόθυμα να εκτελέσουν οι Κούληδες;